Bārs, adresē Rīga

Drukāt

BE Group OU, filiāle Latvijā

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Nerūsējošais tērauds, loksnes karsti velmētas, auksti velmētas, matētas, slīpētas, pulētas, pārklātas ar plēvi, dekoratīvās, loksne. Melnais metāls. Nerūsējošā tērauda caurules, kvadrātcaurules, Caurules, Metinātas tehniskās, dekoratīvās, apaļas un taisnstūrveida, Bezšuvju, dobtos stieņus, stieņi, siets, sieti, režģi, profils.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Biroja mēbeles, biroju mēbeles, ofisa mēbeles, ergonomiskas darbavietas, darba galdi, ergonomika, biroja krēsli, biroja krēsls, ofisa krēsls, ergonomiskais biroja krēsls, auditoriju krēsls, konferenču krēsls, apmeklētāju krēsls, metāla mēbeles, metāla garderobes skapji, garderobes skapji, garderobi, arhīva plaukti, mobilo arhīvu

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Kuģītis pa Daugavu, Kuģītis Vecrīga, brauciens ar kuģītis, Izbrauciens ar kuģīti, Kuģīši pa Daugavu, Kuģīši pa Rīgas kanāls, Brauciens ar kuģīti pa Daugavu, Kuģīšu satiksme Rīgā, Kāzas uz kuģīšiem, Kuģītis pa Rīgas kanālu, Boat Party Latvia, Banketi un kuģa noma, Kuģa rezervācija un ekskursijas, Rīgas panorāmas reiss un Saulrieta reiss, Kruīzs pa

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Profesionāla virtuves tehnoloģiju projektēšana, tehnoloģiju izstrāde veļas mazgātavām, ķīmiskajām tīrītavām, kompleksi risinājumi rūpnieciskajām veļas mājām, kompleksi risinājumi viesnīcām, ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums, ēdināšanas objektu kompleksa aprīkošana, restorāni, kafejnīcas, bāri, ēdnīcas, fabrikas-virtuves,

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Solideal pilngumijas riepas Camso, pilngumijas riepas 6. 50-10, pilngumijas riepu presēšana, riepas mini, GRI pilngumijas riepas, konteineriekrāvēju riepas 18. 00-25, industriālās riepas iekrāvējiem, Globestar, Elite xp, celtniecības tehnikas riepas, ostu tehnikas riepas, Continental pilngumijas riepas, barum riepas dakšu iekrāvējiem,
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
, galdu klāšana, kāzu mielasti Pārdaugavā, bēru mielasti Pārdaugavā, Āgenskalnā, kafejnīca, bistro, bārs , , grilla bārs , grilbārs, grillbārs, krogs Pārdaugavā, Āgenskalnā, mājīgs krodziņš Pārdaugavā, mājīgs

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei