Bīdāmās sistēmas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas arī ar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.
ZL.LV iesaka

Tehnodizains, SIA

Ulbroka, Radiostacijas 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu produkcija:: ✓ LUMON bezrāmja balkonu un terašu iestiklojums; ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana; ✓ Dormakaba pārstāvniecība; ✓ Entrematic-Ditec automātika vārtiem; ✓ Durvju automātika; ✓ Stikla margas; ✓ Stikla dušas kabīnes, furnitūra, blīvējumi; ✓ Furnitūra stikla durvīm.

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA „Darts Serviss” daudzus gadus specializējas daudzveidīgu konstrukciju ražošanā un uzstādīšanā, izmantojot stiklu – gan kā paredzēts lietot, gan arī pa materiālu veidiem, ko izmanto kopā ar stiklu. Lielā pieredze, kas uzkrāta firmas „Darts Serviss” pastāvēšanas laikā, ļauj mūsu ražošanas iecirknim un speciālistiem, kas nodarbojas ar montāžas darbiem, risināt pasūtītāja uzstādītos uzdevumus ieplānotajos termiņos un augstā kvalitātē. Turklāt vienmēr tiek lietoti pazīstamu ražotāju droši sertificēti materiāli.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

ND Doors, SIA, garāžu vārtu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas par piemērotāko vārtu un citu konstrukciju izvēli ✓ Projektēšana un izgatavošana ✓ Produkcijas piegāde un uzstādīšanu ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope vai remonts ✓ Bezmaksas konsultācija Privātmāju garāžas vārti: ✓ Stripline ✓ Midline ✓ Flat line ✓ Raised panel ✓ Microrib-macrorib ✓ Full vision sections ✓ Two leaf swing door ✓ Smooth line ✓ Side door

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija, Skapju bīdāmās durvis, bīdāmās sistēmas . HPL NAI Kompozīt Materiāls.

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.