Balles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Celmiņi, viesu nams, MP Plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Celmiņi" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Apraksts:

Kas var būt brīnišķīgāks par projām no pilsētas trokšņa un ikdienas steigas. Iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja „Celmiņi“. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit “īpašā režīmā“, jo jābauda atpūta un daba.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

Upesciems, "Jaunvilciņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 
ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Budoland, SIA

Bruņinieku 40, Rīga LV-1011
Apraksts: Budoland piedāvā boksa, karatē un citu cīņas sportu ekipējumu.
ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

ZL.LV iesaka

Rīgas 75. vidusskola

Ogres 9, Rīga LV-1019
Apraksts:

Rīgas 75. vidusskola akreditēta līdz 2025. gada 10. janvārim. Skolas programmas akreditētas līdz 2025. gada 10. janvārim. Vispārējā pamata un vidējā izglītība Rīgā, mazākumtautību programmas.

ZL.LV iesaka

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Šūšanas darbnīca

Šveices 31, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Darbnīcā veic apģērbu labošanu, šūšanu un modelēšanu. Darbu veic ātri, labi un kvalitatīvi. Šuj jebkuras komplektācijas sievietēm – nav neglītu sieviešu un nepareizi piemeklēts apģērbs! Darbnīcā var iegādāties Svetlanas Lapiņas modelētos un darinātos tērpus, arī cepures!

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
galdi, skeitbords, skrituļslidas, kostīmi ballēm, dažādas maskas, mīkstās rotaļlietas, svētku tērpi, balles
ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
DEJU KURSI IESĀCĒJIEM (FLAMENCO, VĒDERDEJAS):

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

 

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.