Biznesa pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
, pusdienas Jūrmalā, darījumu pusdienas , biznesa pusdienas , lietišķās pusdienas , pusdienas Stockmann,, Riga Plaza, pusdienas centrā, pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienu piedāvājums
  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni
2

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
, pusdienas Rīgā, darījumu pusdienas , biznesa pusdienas , pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums,, biznesa pusdienu piedāvājums, bankets, banketu rīkošana, banketu klāšana, banketu organizēšana, banketu
  • 2 Kafejnīcas, bāri, restorāni
3

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Ceraukste, Nameju 2, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
, naktsmājas, naktsmītnes, nakšņošana, hotel, SPA viesnīca, sauna, pirts, SPA komplekss, brokastis, pusdienas , , vakariņas, vēlās brokastis, brančs, ēdināšana, biznesa pusdienas , kāzas, kāzu vieta, kāzu svinības,
  • 3 Kafejnīcas, bāri, restorāni
4

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
, biznesa pusdienas , ēdināšana, restorāni, izbraukuma banketi, svinības, pusdienu restorāns, cafe, pasākumu, , pusdienas Rīgā, darījumu pusdienas , pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienu piedāvājums
  • 4 Kafejnīcas, bāri, restorāni

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

OTTO - Pusdienu restorāns

Lielā 17, Jelgava, LV-3001
Telpu īre pasākumiem::

Klājam galdus pasākumiem arī savās telpās: - Pusdienu restorānā OTTO, Jelgavā, Lielajā ielā 17. Lielajā zālē līdz 150 personām, Mazā zāle uz ēkas renovācijas laiku slēgta. - Kafejnīcā Dzintarkrasts - www.dzintarkrasts.lv, - Brīvdienu mājā Ānes muižā - www.anesmuiza.lv

Corner's, restorāns

Elizabetes 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"CORNER's" ir mājas restorāns, kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus Jaunmoku pilī un izbraukumos. Starp mākslu un smaržīgu kafijas tasi, nost no pelēkās drūzmas un ikdienas skrējiena, mīt CORNER's, kas liek garšas kārpiņām uzsprāgt. Vieta, kur satiekas skaista un garda ēdiena mīļotāji. Arī vīnotāji, priekā!

ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

KrekluKrogs, ģimenes restorāns

Lielā 19a, Jelgava LV-3001
Par mums:

"KrekluKrogs", ģimenes restorāns. Mūsu moto: dzīvesprieks un bezrūpība, garšīgi ēdieni un dzērieni, kā arī forši klienti. Organizējam dažādus pasākumus, klājam banketus pie mums un izbraukumā pie klienta. Veicam ēdienu piegādi Jelgavā un tuvākajā apkārtnē.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

Bordertauna, veikals-kafejnīca

"Robežas" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Kompleksās pusdienas . Pusdienu komplekti. Biznesa pusdienas , biznesa pusdienu piegade., Kompleksās pusdienas . Pusdienu komplekti. Biznesa pusdienas , pusporcijas, grupu ēdināšana.