Celtniecība, adresē Rēzekne

Drukāt
Banner 1050x80

Baltica noma, SIA

A. Upīša 5, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA “BALTICA NOMA” nodarbojas ar būvgružu konteineru nomu Rēzeknē, kā arī ārpus pilsētas robežām. Uzņēmums nodarbojas arī ar celtniecības tehnikas nomu, frontālo iekrāvēju un ekskavatoru pakalpojumiem, pašizgāzēju nomu.

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rēzeknes nodaļa

Viļakas 1D, Rēzekne, LV-4604
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi, sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1D, Rēzekne, LV-4604
Apraksts: Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

ZL.LV iesaka

Hidroteka, SIA

Jupatovkas 11L, Lielie Dreizi, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4601
✓ Virpošanas darbi ✓ Metināšanas darbi ✓ Hidrauliskās šļūtenes Apraksts:

SIA "Hidroteka" darbojas kopš 1998. gada un specializējas hidraulisko iekārtu ražošanā un remontā, piedāvājot hidrauliskās šļūtenes un hidrauliskos cilindrus. Mēs ražojam hidrauliskās šļūtenes un veicam hidraulisko cilindru remontu un izgatavošanu pēc speciāliem pasūtījumiem. Papildus tiek tirgotas rezerves daļas hidraulisko iekārtu remontam.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Actek, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Veicam elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšanu, ārējos un iekšējos elektromontāžas darbus, zibens aizsardzības projektēšanu, izbūvi un apkopi.

Ametrs, SIA, Rēzeknes mērniecības birojs

Atbrīvošanas aleja 91, Rēzekne LV-4601
Zemes ierīcība, ģeodēzija, topogrāfija, projektēšana, Mērniecība, mērnieks Madonā, Rēzeknē, Zemes ierīcības projekti, Teritoriju plānošana, plānojumi, Mērnieku topogrāfija, Zemes robežu uzmērīšana, Būvasu novilkšana, Apvidus objektu uzmērīšana, Robežlīniju atjaunošana, Zemes plāni, Topogrāfiskā
ZL.LV iesaka

Ūdens akadēmija, veikals

Varoņu 4A, Rēzekne, LV-4604
Apraksts:

Ūdens Akadēmija piedāvā plašu santehnikas un siltumtehnikas preču klāstu. Pie mums Jūs varēsiet iegādāties kvalitatīvas preces no zināmiem un pārbaudītiem ražotājiem. Caurskatiet un novērtējiet mūsu piedāvājumu! Ja Jums nepieciešama prece, kuras mūsu veikalā nav, paziņojiet par to mums un, iespējams, mēs varēsim Jums palīdzēt.

Graintech, SIA, Latgales filiāle

"Ozoli", Trūpi, Viļānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Stacijas 2, Rēzekne, LV-4601
Gāze, autogāze, auto gāze, balonu gāze, gāzes baloni, baloni, balons, gāzes balonu tirdzniecība, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS, gāzes balonu uzpilde, gāzes balonu apmaiņa. Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu, autogāze ar

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Šafrāns, interjera salons

18. novembra 12C, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzticiet savu projektu profesionāļiem. Mēs specializējamies akmens apstrādē. Esam meistari ar 20 gadu pieredzi savā jomā. Ieteiksim labākos risinājumus. Mūsu darbinieki ir saprotoši un atsaucīgi, katram klientam pievēršamies individuāli.

✓ Pasūtījumu pieņemšana Varakļānos: katru piektdienu; citās darba dienās, iepriekš sazvanoties. ✓ Pasūtījumu pieņemšana Kārsavā: katru sestdienu un tirgus svētdienā (mēneša trešajā svētdienā), citās darba dienās, iepriekš sazinoties.

Vida Plus, SIA Rēzeknes birojs

Brīvības 8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Logu, durvju, vārtu, fasāžu, bīdāmo sistēmu ražošana, piegāde, montāža, uzstādīšana. Veicam arī individuālus arhitektūras stiklošanas projektus.

Vida Plus, SIA Preiļu filiāle

Rēzeknes 15, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Plastikāta logi, logi, plastikāta bīdāmi logi lodžijām un balkoniem, durvis, metāla durvis, iekšdurvis, lodžiju iestiklošana, balkonu iestiklošana, logi, durvis Preiļos, iestiklošana Preiļos. Logu tirdzniecība Preiļos, PVC logu tirdzniecība Preiļos, PVC logi Preiļos, metāla durvjutirdzniecība Preiļos, atslēgu izgatavošana Preiļos,

Rēzeknes celtniecības ražotne Nr. 5, SIA

Strādnieku šķērsiela 3, Rēzekne, LV-4604
Celtniecības darbi, ēku remontdarbi, iekšējā apdare, konstrukciju montāžas darbi, betonēšana, celtniecības darbi Rēzeknē, celtniecības darbi Latgalē, ēku remontdarbi Rēzeknē, iekšējā apdare Rēzeknē, konstrukciju montāžas darbi Rēzeknē, siltināšana, ēku siltināšana, ēku siltināšana Rēzeknē, jumtu siltināšana, jumtu siltināšana