Dīvāni, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
ģenerāltīrīšana, ģenerālā tīrīšana, tīrīšana pēc celtniecības darbiem, tīrīšana pēc celtniecības, uzkopšana, uzkopšanas serviss Iecavā, uzkopšanas serviss Rīgā, uzkopšanas serviss bauskā, jaunbūves uzkopšana Rīgā, jaunbūves uzkopšana vecrīgā, jaunbūves uzkopšana pārdaugavā, jaunbūves uzkopšana Baltezerā, jaunbūves uzkopšana berģos,

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga, LV-1084
Paklāju ķīmiskā tīrīšana, paklāju mazgāšana, paklāju tīrīšana, tekstila mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, ādas mēbeļu tīrīšana, mīkstā grīdas seguma tīrīšana, mēbeļu tīrīšana, mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, matraču ķīmiskā tīrīšana, mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, maināmo paklāju noma, paklāju nomaiņa, neilona paklāji, logo paklāji, paklāji ar logotipu,

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apkures katli, apkures sistēmas, siltumsūkņi, zemes siltumsūkņi, siltumsūkņu uzstādīšana, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, dziļurbums, dziļurbumi, saules kolektori, saules paneļi, saules enerģija.

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audums, Audumu tirdzniecība, Vilnas audumi, pusvilnas audumi, trikotāža, Atlaides audumiem, Auduma atlaides, Atlaides drēbes audumiem, Sezonas izpārdošana, Audumi pēc pasūtījuma, Kleitu audumi, Blūžu audumi, Oderes, Mēteļu audumu, uzvalku audumu, blūžu audumu tirdzniecība, mazumtirdzniecība, Gaismu atstarojošs audums, izšūšanas

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Biroja telpu uzkopšana. Ikdienas uzkopšana, teritorijas sakopšana, logu un vitrīnu, fasādes, fasāžu, rāmju, stikla starpsienu mazgāšana, paklāju un mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, uzkopšana pēc remonta, grīdas segumu tīrīšana, mazgāšana, pārklāšana ar aizsargkārtu, pulēšana, vaskošana, mīksto segumu, mēbeļu padziļināta tīrīšana, flīžu starpu

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Atpūta un nakšņošana: Kopumā ir pieejamas 50 gultasvietas dažāda tipa istabiņās.  Blakus atpūtas kompleksam ir pieejama mazā pirtiņa, kurā atrodas sauna un telpa ar dīvāniem un galdiem pavisam nelielai cilvēku kompānijai – līdz 15 cilvēkiem.

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Bajāri, viesu nams Rucavā

"Bajāri" , Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3477
Apraksts: Viesiem piedāvājam 2 brīvdienu mājas ar latviešiem raksturīgu senlaicīgu akcentu, klusā vietā, bet netālu no pagasta centra Ir makšķerēšanas iespējas , telšu vietas, sporta laukums, rotaļu laukums bērniem, ugunskura vieta, liels parks pastaigām. Vieta, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl... Laipni gaidīti! Viesu māja sadalīta 2 daļās ar atsevišķām ieejām. Katrā no mājas daļām ir 2 guļamistabas, ledusskapis , WC un duša, kamīns. Vienā no mājas daļām ir aprīkota virtuve. „Bajāru pirtiņa” , kurā ietilpst- latviska pirtiņa ar bērza, ozola, liepu slotiņām, duša, aprīkota virtuve, kamīns un telpa gulēšanai vai atpūtai ar 2 pusotrvietīgām gultām un dīvānu, telpā ppieejamas izklaides bērniem- tenisa galds, spēles, šūpuļgrozs.„Bajāru pirtiņu „ var izmantot arī kā omulīgu kamīnzāli (svinību, semināru rīkošanai) līdz 40 cilvēkiem.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja