Darba apģērbi

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Remontam: Būvmateriāli, kokmateriāli, stiprinājumi, apkure, ventilācija, kokapstrādes darba galdi un, apģērbi .

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
CNC, Metālapstrāde, metāla apstrāde, detaļas, plastikātu apstrāde Tehniskā gumija, NBR, SBR, EPDM, CR, Silikons, Vitons, pārtikas gumija, loksnes, poraina gumija, gumijas šņore, gumijas profils, silikona profils, grīdu segums, segumi, gumijas grīdas segums, sporta zāles gumijas segums, gumija, fitnesa zāles segumi, zāles imitācija, zāle,

Kuldīgas Tekstils, SIA

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam:: ✓ Darba apģērbi ✓ Bērnu apģērbs ✓ Apģērbs vīriešiem ✓ Sieviešu apģērbs ✓ Apakšveļa ✓ Aizsargmaskas ✓ Krekli ✓ Bikses ✓ T-Krekli ✓ Sporta tērpi

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Bagāžnieku tirgus Ķirpēni

Ķirpēni , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Apraksts:

Bagāžnieku tirgus "Ķirpēni" ir labdarības projekts sadarbībā ar LMAB "DACE".

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Austrumvidzeme, SIA, Mācību centrs, Rēzeknes nodaļa

Latgales 20, Rēzekne, LV-4601
Programmas::

Profesionālās tālākizglītības programmas

✓ Apdares darbu strādnieks ✓  Aprūpētājs ✓ Elektroehniķis ✓ Elektromontieris ✓ Šuvējs ✓ Konditors ✓ Konditora palīgs ✓ Pavāra palīgs

Profesionālās pilnveides izglītības programmas

✓ Apģērbu piegriešanas un modelēšanas pamati ✓ Mazā biznesa organizēšana ✓ Sociālā aprūpe ✓ Ēku siltināšana ✓ Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu programma ✓ Sociālās aprūpes darba pamati

Neformālās izglītības programmas

✓ Valsts valodas kursi ✓ Krievu valodas kursi ✓ Angļu valodas kursi ✓ Vācu valodas kursi ✓ Datorzinības ✓ Web risinājumu izstrāde ✓ Grāmatvedības programmatūras kursi

Silans, SIA, Veikals

Ostas 1, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts:

Piedāvājumā makšķerēšanas piederumi.

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Lattims, reklāmas ražošana

Latgales 418, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ Ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergravēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi (Roll up, L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Darba apģērbi . Būvmateriālu tirdzniecība Madonā.

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.
ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Kaucminde, SIA, Veļas mazgātava

Pils 11, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Veļas, kreklu, uzvalku, drēbju, segu mazgāšana, gludināšana Tukumā.

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!
Firmas stils un drošība. Izskatīgi un ērti darba apģērbi dažādu profesiju pārstāvjiem. Apģērbi paredzēti iekšdarbiem un ārdarbiem, aizsardzībai pret traumām, apdegumiem, aukstumu un mitrumu. Uzņēmumi piedāvā arī uniformas, speciālos cimdus, signālapģērbu, armētos zābakus, vienreizlietojamos apģērbus.