Demontāža, adresē Valmiera

Drukāt
Banner 1050x80

Miro būve, SIA

Liepu 15-24, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Celtniecības un remonta darbi

R.K.C.F. Renesanse, SIA

Brandeļi, "Kalnāres" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Privātmāju un daudzdzīvokļu māju būve, māju būve, māju renovēšana, angāri, angāru būve, ēku montāža, demontāža

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

Rok un būvē, SIA

Valmieras 24, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
ekskavators, rakšanas darbi, planēšana, grunts veltnis, ekskavatora pakalpojumi, būvlaukumu sagatavošana, ēku demontāža , , būvju demontāža , demontāža , sniega tīrīšana, komunikāciju izbūve, ūdens vads, kanalizācija, drenāža

Roofx, SIA

Vaidava, Ezera 5-9, Vaidavas pagasts, Valmieras nov. LV-4228
Informācija no uzņēmumu reģistra
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Skarbaka, SIA

Ziemeļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
siltumsūkņi, siltumsūkņu montāža, ūdens un kanalizācijas sistēmu montāža, uk sistēmas, apsekošana, demontāža

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2b, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65b-65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Tolmets Vidzeme, SIA, Valmieras metāllūžņu iepirkšanas punkts

Mūrmuižas 18c, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

VAL.MET.A., SIA

Gaides 10, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Metāla konstrukciju demontāža , demontāžas darbi Smiltenē, Limbažos, Cēsīs.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

W22, SIA

Viršu 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā!