Desas, visā Latvijā

Drukāt

Dūmiņš K, SIA

Zvaigžņu 5, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Gaļas kulinārija – kūpinājumi, desas, pastētes, aukstā gaļa, žāvēta gaļa un plašā sortimentā citi gaļas produkcijas izstrādājumi, kā arī žāvētas zivis. Braucam arī izbraukuma tirdzniecībā.

DCL, SIA, tehnoloģiskie risinājumi pārtikas ražošanai

Ilzenes 26, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA DCL ir uzņēmums ,kurš nodarbojas ar ražošanas palīgmateriālu ražošanu un piegādi pārtikas pārstrādes industrijas rūpnīcām . Sākotnējā darbības fokusa specializācija -gaļas pārstrādes uzņēmumi, kas šobrīd ir paplašināta ar sortimenta piedāvājumu Piena, Zivju ,Dārzenu pārstrādes un Maizes industrijām. Uzņēmums ir viens no līderiem savā jomā Baltijas tirgū un aktīvi darbojas citu tirgu, kā Polija, Izraēla, Vidus- Āzijas valstis un Skandināvijas reģiona apgūšanā.
ZL.LV iesaka

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Apraksts:

ROŽU STĀDI, pieredze rožu audzēšanā un potēšanā daudzu gadu garumā. Ārkārtīgi liela šķirņu daudzveidība, kas jau uzskatāma par nopietnu rožu kolekciju. Piedāvājumā arī augļkoki, ogulāji, vīnogas, pundurkoki, kā arī iespējama ekskursija pa rožu kolekcijas dārzu. Katalogā nav iekļautas visas rozes, kas pieejamas nelielos daudzumos - lūgums interesēties personiski. Darba laiks: katru dienu, iepriekš zvanot. Laipni lūdzam!

ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

Budoland, SIA

Bruņinieku 40, Rīga LV-1011
Apraksts: Budoland piedāvā boksa, karatē un citu cīņas sportu ekipējumu.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

DESAS, Zemnieku saimniecība

"Desas", Salaspils pag., Salaspils nov., LV-2118
Informācija no uzņēmumu reģistra

DESAS, Liepājas rajona Dunalkas pagasta zemnieku saimniecība

"Desas", Dunalkas pag., Dienvidkurzemes nov., LV-3452
uzsākta likvidācija

SIA DES

Kristīnes iela 7, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

ARI&DES, SIA

Ceriņu iela 31 – 27, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Dess Group, SIA

Pededzes 3, Rīga, LV-1005
IT, Informācijas tehnoloģijas

Desu darbnīca STRAZDUMUIŽA, SIA

Braila iela 6, Rīga, LV-1024
Informācija no uzņēmumu reģistra

Biznesa klubs Dout Des, Biedrība

Ludzas iela 2A – 47, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra

Pilskalni, ZS, Desu ražošanas cehs

"Jaunzvirgzdi", Vaidavas pagasts, Valmieras nov., LV-4227
Gaļas pārstrāde, pārtika

Desa rullē, Salas novada Švābes individuālais uzņēmums

"Silenieki", Sēlpils pag., Jēkabpils nov., LV-5232
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ādažu desu darbnīca, SIA

Gaujas 11, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Gaļas produktu tirdzniecība, pārtika

Studio Des Fetes Latvia, SIA

Jūrmalas gatve 123, Rīga, LV-1029
Pasākumu organizēšana, atribūtika