Digitālā druka, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
lielformātu izdruka, A5 formāts, A4 formāts, A3 formāts, A2 formāts, A1 formāts, A0 formāts, A0+ formāts, digitālā , druka , drukas pakalpojumi, digitālā druka 914 mm platumā, izdrukas no USB atmiņām, izdrukas no e-pasta

PrintPack Service, SIA, Poligrāfijas iekārtas un materiāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi, druka , drukas pakalpojumi, drukāšana, tipogrāfijām piedāvā ofseta

ABCOM Latvia, SIA

Biroja tehnika, printeri, kopētāji !
Braslas 22b, Rīga, LV-1035
Biroja tehnika. Biroja iekārtas. Biroja iekārtas. Tipogrāfijas iekārtas. XEROX, Colotech, papīrs, biroja, biroju tehnika, biroja iekārtu remonts, serviss, multifunkcionālās iekārtas, krāsu multifunkcionālās iekārtas, krāsu printeri, printeru remonts, serviss. Mājas Biroja tehnikas remonts, serviss, mājas biroja printeri, mājas

Tavadruka.lv, SIA

Nometņu 6, Jūrmala LV-2016
digitālā druka , apdruka ar bildi, t-krekls ar bildi, apdrukāta krūze, personalizēts dizains, kalendārs, , poligrāfijas pakalpojumi, drukas pakalpojumi, vizītkaršu druka , kreklu apdrukas, foto druka , krūžu
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

PrintPack Service, SIA, kartona kastes, BIG BAG maisi

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Uzņēmums piedāvā:

Piedāvājam izgatavot gofrēta kartona kastes pēc individuāla pasūtījuma. Pārdodam lielmaisus (BIG BAG) iepakošanai.

 

 

Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām, iepakojuma materiālu un speciālā papīra tirdzniecību.

Logu plēves, SIA

Patversmes 10, Rīga, LV-1005
Kā mēs strādājam?:

Mūsu speciālisti ir profesionāļi savā jomā, veiks darbu kvalitatīvi, akurāti un precīzi, netraucējot Jūsu darbu un neradot problēmas. Veiks mērījumus, konsultācijas un cenu piedāvājumu bez maksas. Aptuvenais plēves uzstādīšanas apjoms vienā dienā ir no 20 – 50 m2, atkarībā no plēves veida un darba apstākļiem.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

ViiEye

Šmerļa 3 k.1, Rīga LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ interneta klubs, ✓ solāriju saloni; kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

 

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

PrintPack Service, SIA, Plastmasas izstrādājumi

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību.

Zemgus LB, SIA

Brīvības gatve 401-1, Rīga, LV-1024
Reklāmas izejmateriāli, digitālā druka ., Digitālā druka . Lielformāta druka . Lielformāta digitālā druka . Liela formāta digitālā druka .

Reprint-Foto, SIA

Alberta iela 2a-6, Rīga, LV-1010
Lielformāta druka , foto, foto pakalpojumi, digitālā druka , fotodruka, lielformāta druka , (fotodruka), druka uz fotopapīra, (foto papīra) digitālā druka , foto preču tirdzniecība, ātrais foto, melnbalts, foto

ENIVO, SIA

Pērnavas 42-2, Rīga, LV-1009
Reklāma, Reklāma vides, Dizains, Digitālā druka , Lielformāta druka , Drukas veidi, pēcapstrāde, tehniskās, prasības, sietspiede, izciršana, karstspiede, lakošana, laminēšana, lielformāta digitālā druka , ofseta

STS Group, SIA

Jūrmalas gatve 136, Rīga LV-1029
, digitaldruka, digitāldruka, digitālā druka , lielformāta druka , paškopējošas veidlapas, stendi, apdruka, , digitālā druka , lielformāta druka , paškopējošas veidlapas, stendi, apdruka, auto apdruka, auto reklāma

printsale.lv

Jelgavas 68, Rīga LV-1004
, dažādi drukas materiāli, grafiskais dizains, mājaslapu izstrāde, digitālais mārketings, digitālā druka , , ofseta druka , lielformāta druka , fleksogrāfija.

Mailmaster, SIA

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 10, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Tiešais mārketings, adresētie sūtījumi, neadresētie sūtījumi, nestandarta sūtījumi, digitālā druka , pilnkrāsu, druka , mainīgas informācijas druka , sūtījumu sagatavošana, sūtījumu personalizācija, iepakošana aploksnēs