Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
kokmateriāli, stiprinājumi, apkure, ventilācija, kokapstrādes instrumenti, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis , kokmateriāli, stiprinājumi, apkure, ventilācija, kokapstrādes instrumenti, elektroinstrumenti, darbarīki, durvis

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Pārvietošanas serviss, 24/7, pārvākšanās serviss, pkalpojumi, Mēbeļu pārvadājumi, mēbeļu pārvešana. Ofisa pārcelšana Biroja pārvietošana, Kravas auto, Kravu pārvadājumi. Pārcelšanās pakalpojumi, Pārcelšanās serviss strādājam 24 h diennaktī. Pārvākšanās serviss, Pārvākšanās serviss Latvija, Mantu pārvešana, Mantu pārvietošana,

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.
ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Pilnstikla studija, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

Andrejs Nikolajevs, IDV

Lēpju 9, Rīga LV-1016
Apraksts:

Veicam visa veida būvniecības darbus, kuri saistīti ar reģipsi, gan vienlīmeņu, gan daudzlīmeņu. Liekam starpsienas, kā arī visa veida norobežojumus, veidojam padziļinājumu kārbas instalācijām, mēbeļu ievietošanai, demontējam logu un durvju rāmjus. Aicinām sadarbībā ikvienu, kas vēlas kvalitatīvu un oriģinālu dizainu savam īpašumam.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Fissman, veikals t/c ORIGO, trauki un virtuves aksesuāri

Satekles 2b, Rīga LV-1050
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c Domina, trauki un virtuves aksesuāri

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga LV-1084
Krūzes ūdenim. Piegāde Krūzes ūdenim. Akcija līdz Karafes un krūzes. Izvēlies bļodas šeit. Piegāde Izvēlies bļodas šeit. Akcija līdz Izvēlies putotāju šeit. Ledus / cepšanas formas FISSMAN Kvadrātveida formas. Keksu formas. Keramikas formas. Cepšanas paklājs. Kulinārijas gredzens. Piegāde Kulinārijas gredzens. Akcija līdz Apaļa forma
Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.