Eļļa, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
Piedāvājumā:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi:

"Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Dārza ABC, SIA

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga, LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k-1, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: SIA AKSO filiāle AKSO PLUS strādā Latvijā un Baltijas valstīs kopš 2006.gada. Mēs specializējamies mājas lietošanai paredzētajā kosmētikā, kuras pamatā ir dabīgā rožu eļļa un dabīgais rožūdens; sausie augi un augi, ēteriskās eļļas un dabīgie ziedu ūdeņi – hidrolāti (destilāti); profesionāli masāžas krēmi un eļļas; pīlingi, maskas utt.

Rohe' Latvijā, SIA

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Degvielas un gāzes staciju aprīkojums. DUS, DUI, DUA, GUS. DOVER, TOKHEIM degvielas uzpildes iekārtas. CGH. WILDRI degvielas tvertnes un rezervuāri. Alpitronic, Alpitronic hypercharger, elektroauto uzlādes iekārtas. FFS, KPS, OPW degvielas cauruļvadi. AdBlue iekārtas. Progauge degvielas līmeņa kontroles iekārtas un degvielas līmeņa

CuraLifelv, SIA

Silmaču 4, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “CuraLifelv” ir ekskluzīvais CuraLife izplatītājs Baltijas valstīs. CuraLife ir globāls labklājības uzņēmums, kas izveidots, lai palīdzētucilvēkie cīņā pret hroniskām slimībām ar mērķi radīt veselīgāku nākotni un labāku dzīvi. CuraLife ir izstrādājuši daudzveidīgu dabīgo uztura bagātinātāju klāstu, kas palīdz organismam sadzīvot un reaģēt uz hronisko slimību novājinošo ietekmi. CuraLife komanda ir apvienojusi senās Ājurvēdas principus ar zinātniski pamatotiem pētījumiem, lai izveidotu uzticamus un iedarbīgus produktus. CuraLife sertificēts pēc GMP un ISO 9001 standartiem, kas nodrošina izcilus, drošus un augstas kvalitātes produktus. CuraLife CuraLin ir revolucionārs 100% augu izcelsmes uztura līdzeklis, kas īpaši izstrādāts cilvēkiem ar 2. tipa cukura diabētu. CuraLin jau ir mainījis tūkstošiem diabēta slimnieku dzīves visā pasaulē uz labo pusi. Curalin ir reģistrēts Latvijā PVD Uztura bagatinātāju reģistrā ar numuru 13150.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
Eiropā un Japānā ražotu vieglo automašīnu un mikroautobusu rezerves daļas. Autoķīmija FRESCURA, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto. Mikroautobusu rezerves daļas, vieglo auto rezerves daļas, autoķīmija, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto, auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

WWTP Latvia, SIA

Acones 2A, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuatora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobiļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
Apraksts: “RBI” ir ilggadējs pārtikas rūpniecībā izmantojamo augu taukvielu (sarkanā palmu eļļa, palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa), kā arī kakao importētājs. “RBI” ir oficiālais “Carotino” tirdzniecības pārstāvis Baltijas valstīs. Uzņēmums turpina pasaulē sen zināmas un augstu novērtētas, sarkanās palmu eļļas “Carotino” piedāvājumu mazumtirdzniecībai.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63B, Rīga, LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.