Eļļas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
tīrīšana, skārda jumtu tīrīšana, šīfera jumtu tīrīšana, mazgāšana, apstrāde ar antigrafiti līdzekli, eļļas

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuatora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobiļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
Apraksts: “RBI” ir ilggadējs pārtikas rūpniecībā izmantojamo augu taukvielu (sarkanā palmu eļļa, palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa), kā arī kakao importētājs. “RBI” ir oficiālais “Carotino” tirdzniecības pārstāvis Baltijas valstīs. Uzņēmums turpina pasaulē sen zināmas un augstu novērtētas, sarkanās palmu eļļas “Carotino” piedāvājumu mazumtirdzniecībai.

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22D, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24B, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

Land Rover Group, SIA

Ulbroka, Dauguļu 9a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Specializējamies angļu markas automašīnās - Land Rover un Jaguar. Veicam auto diagnostiku, regulāro apkopi, balstiekārtas remontu, motoru maiņu/remontu. Papildaprīkojuma tirdzniecība un uzstādīšana. Auto pārbaude un diagnostika pirms tā iegādes. Automašīnas sagatavošana valsts tehniskajai apskatei. 

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

Trans-Art serviss, SIA

Katlakalna 9, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Autoserviss, kas specializējas arī DSG kārbu remontā un apkopē. Autoserviss - remonts un apkope.

MM Service, SIA

"Jaunkubas 1" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Pakalpojumi:: ✓ Datordiagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riteņu savirzes pārbaude ✓ Bremžu remonts ✓ Auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa Autoserviss:

"MM Service" veiks pilnu auto kompjūterdiagnostiku. Dzinēja un transmisijas remonts. Ritošās daļas remonts. Riteņu savirzes pārbaude un regulēšana. Riepu maiņa un remonts. Bremžu remonts. Elektroiekārtu diagnostika un remonts. Noregulēs lukturus. Uzpildīs kondicionieri. Sagatavos auto tehniskajai apskatei. Veiks auto diagnostiku pirms pirkšanas.

SINTIJA AUTO, SIA, Autoserviss

Pretrūsas auto apstrāde!
Jaunciema gatve 320B, Rīga, LV-1015
Par autoservisu: Auto serviss “Sintija auto” specializējas automašīnu pretrūsas apstrādes veikšanā ar ekskluzīvo “Mercasol” un rūsas noņemšanā ar pēdējās paaudzes īpaši saudzīgo smilšu strūklošanu, visa veidu automašīnu virsbūvju remontā un krāsošanā. Uzņēmums sadarbojas ar visām Latvijas lielākajām apdrošināšanas kompānijām.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Aneva J, SIA

Garšas saviļņojums 🍎🍓🍏🍒
"Lielručkas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Piedāvātais sortiments: ✓ Dzērveņu sula ✓ Aveņu sula ✓ Melleņu sula ✓ Aroniju sula ✓ Smiltsērkšķu sula ✓ Upeņu sula ✓ Ābolu sula ✓ Smiltsērkšķu eļļa ✓ Kaņepju eļļa ✓ Brūkleņu sula ✓ Ķiršu sula ✓ Melnā plūškoku ogu sula ✓ Rabarberu sula ✓ Cidoniju sula

Silavas Servisa Centrs, SIA, Autoserviss

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Darbības apraksts:

Silavas servisa centrā strādā kompetenti meistari, kuri atbild par sava darba kvalitāti. Lai izmaksas būtu paredzamas, sastādām remontdarbu tāmi. Mūsu devīze: “Rūpīgs darbs un godīgums!”

Auto servisa pakalpojumi: ✓ Auto remonts apkope ✓ Riepu montāža, balansēšana, remonts ✓ Ritošās daļas pārbaude, remonts ✓ Bremžu diagnostika, remonts ✓ Savirzes regulēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Motoru, dīzeļmotoru remonts ✓ Zobsiksnas maiņa ✓ Lukturu regulēšana ✓ Mikroautobusu remonts ✓ Nodrošina ar rezerves daļām ✓ Bremžu pārbaude uz stenda

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1C, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.