Etiķetes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Termosavelkošās, termosarukuma etiķetes . Datorgrafiķa pakalpojumi., Apvelkošās etiķetes .

Lattims, reklāmas ražošana

Latgales 418, Rīga LV-1063
zīmogu izgatavošana, vizītkartes, firmas veidlapas, bukleti, bukletu izstrāde, aploksnes, laminēšana, etiķetes

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Būvtāfele, kruzes ar apdruku, pildspalvas ar apdruku, Lielformāta druka, Lielformāta baneri, vides reklāmas baneru izgatavošana, uzstādīšana, poligrāfijas pakalpojumi, poligrāfija, vides reklāmu izgatavošana, ploterēšana, plotergriešana, lāzergravēšana uz dažādiem materiāliem, (koks, metāls, organiskais stikls) plastikāti

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Marķētā degviela, dīzeļdegviela, apkures degviela, naftas produktu eksports, naftas produktu eksportēšana, naftas produkti, benzīna eksports, dīzeļdegvielas eksports, marķētās apkures degvielas vairumtirdzniecība, degvielas vairumtirdzniecība, naftas produktu transportēšana, degviela apkurei, benzīns, degviela lauksaimniekiem,

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
apdruku; Kases lentes; Svaru uzlīmes; Kartona kastes; Kastes tortēm, toršu; Kūku kastes; Kliņģeru kastes; Etiķetes

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība, uzņemšana šādās specialitātēs: ārstniecības specialitātes, mācības veselībai, ārsta palīgs, radiologa asistents, biomedicīnas laborants, laborants, podologs, sociālā aprūpe, sociālais rehabilitētājs, rehabilitētājs, valsts budžeta vietas, maksas studiju programmas, studijas notiek dienas

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k.3-9, Rīga, LV-1012
GS1 sistēmas svītru kodu, (svītrkodu) piešķiršana, reģistrēšana, (reģistrācija) svītrkodi, svītru kodi, svītrkod. Apmācības un konsultācijas par GS1 sistēmas standartu pielietojumiem. EAN - 13, GS1 -128, loģistikas etiķete, datu sinhronizācija, RFID, elektroniskais produkta kods, verifikācija. LEI kods, LEI GS1 Reģistrācijas Aģents.

Multivac Oy, filiāle Latvijā, Vakuuma iepakošanas iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-B208, Rīga, LV-1004
pildīšanas iekārtas, dozatori, metāla detektori, polipropilēns, polietilēns, etiķešu līmētāji, marķētāji, etiķetes

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
piekariņu izgatavošana, uzlīmes uz auto, auto aplīmēšana, vizītkartes, zīmogu izgatavošana, uzlīmes, etiķetes

Privātā vidusskola, INOVVA, Rīgas centrā

K.Barona 130, Rīga LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

ProdCat

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Mobilā aplikācija ProdCat ir ar lielu produktu datubāzi, kas sniedz informāciju par dažādiem produktiem un to lietojumu, kas ir atrodami veikalos.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Atsvari, IK

Smilšu 86, Daugavpils, LV-5417
Etiķetes ., , melnbaltās etiķetes , etiķetes ar apdruku un bez apdrukas.