Flīzes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Terases, terases būve, terases dēļi, sētas dēļi, keramogranīta flīzes , terases atbalsta lāga, WPC terases

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193A, Rīga, LV-1039
Celtniecības tehnika, celtniecības instrumenti, elektroinstrumenti, celtniecības tehnikas tirdzniecība, celtniecības tehnikas noma, celtniecības tehnikas remonts, elektroinstrumentu tirdzniecība, elektroinstrumentu noma, elektroinstrumentu remonts, vibroplates, parketa slīpmašīnas, alumīnija torņi, kāpnes, betona maisītāji,

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2B, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

ZL.LV iesaka

Black Burner, SIA

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Koksnes apstrāde:

Koksnes apstrāde ar uguni ir visdabiskākais koksnes sagatavošanas veids, kas nodrošina aizsargājošu un estētisko funkciju. Ir svarīgi uzsvērt, ka koksnes apstrāde ar šo metodi ne tikai rada unikālu nokrāsu un izceļ tekstūru, bet arī nodrošina aizsardzību pret ārējiem faktoriem (uguni, trūdēšanu, kukaiņiem). Ar šo koksnes dedzināšanas metodi apstrādāta koksne kalpo vairākus gadu desmitus, tāpēc šis risinājums ir ne tikai estētiski pievilcīgs, bet arī ārkārtīgi izturīgs, ilgmūžīgs.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Schomburg Baltic, UAB, Latvijas birojs

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Profesionālie hidroizolācijas materiāli ēku pamatiem, pagrabiem, cokoliem, hidrobūvēm, remontmateriāli, restaurācijas materiāli, virsmas aizsardzības materiāli, flīžu un akmens ieklāšanas materiāli, betona piedevas.

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

O.Bāres būvmateriāli, SIA, Veikals

Miera 35A, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Būvmateriāli Talsi. Būvmateriālu tirdzniecība. Santehnika Talsos, Kurzemē.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Ondulat RKF, SIA

Biķernieku 121H, Rīga, LV-1021
Piedāvājam::

Jumtu segumi:

✓ ONDULINE viļņotās bitumena jumta loksnes. ✓ ONDULINE TILE divtoņu viļņotās bitumena loksnes. ✓ viegli tērauda jumta dakstiņi ar dabīgā akmens granulātu EVERTILE ✓ krāsa bitumena loksnēm ONDUPAINT. ✓ bitumena dakstiņi TEGOLA CANADESE. ✓ uzkausējamie bitumena ruļļveida materiāli.

Jumta logi VELUX un FAKRO jumta logi. FAKRO bēniņu kāpnes.

Caurspīdīgie jumta materiāli:

✓ šūnu polikarbonāta caurspīdīgās loksnes, ✓ PVC viļņotās caurspīdīgās loksnes.

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

Betono Mozaika, SIA

Mazā Apakšgrāvja 5, Rīga, LV-1016
Betona bruģakmeņi:

"Betono Mozaika" specializējas betona bruģakmens un mazās arhitektūras elementu ražošanā un pārdošanā. Un ir lielākais betona bruģa ražotājs Latvijā. Uzņēmums ražo produkciju Latvijas, Viļņas, Kauņas, Klaipēdas un Šauļu rūpnīcās. Pateicoties mūsdienīgajām vācu ražošanas iekārtām, klientiem tiek piedāvāts plašs bruģakmens formu, krāsu un faktūru klāsts. Mēs garantējam precizitāti ražošanā un piegādē, kā arī profesionālu, izpalīdzīgu un cilvēcīgu pārdošanas servisu.

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Prestons, SIA

Lielā 9A-2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Tāmēšana, uzmērīšana ✓ Teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana Par uzņēmumu:

"Prestons", SIA piedāvā bruģēšanas darbus - bruģa ieklāšana gan privātmājām, gan ietvēm un celiņiem. Izbruģējam arī laukumus un piedāvājam vispārēju teritorijas labiekārtošanu pēc jūsu vēlmēm. Teritorijas labiekārtošanu piedāvājam dažāda izmēra teritorijām, dizains un izkārtojums tiks saskaņots ar jums. Bruģēšana Kurzemē, Latvijā, Talsos. 

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!