Foto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k.1-2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Foto Ekspress, SIA

Marijas 1, Rīga, LV-1050
Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi

FOTO MADONA,

"Viesūnēni", Bērzaunes pag., Madonas nov., LV-4853
Informācija no uzņēmumu reģistra

Foto Astra, SIA

Blaumaņa 9, Madona, Madonas nov., LV-4801

Foto-Graf, IK

Rīgas 55a, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601

KS foto, SIA

Brīvības laukums 10, Tukums, Tukuma nov., LV-3101