Furnitūra, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
Profesionāla komanda:

Uzņēmumam ir sava ražotne un profesionāļu komanda metālu polimēru pārklāšanas un metālapstrādes jomā. Esam sevi pierādījuši kā atbildīgu un uzticamu partneri metāla izstrādājumu, kā arī būvmateriālu, žogu un mēbeļu furnitūras pulverkrāsošanā. Pateicoties mūsu pašu ražotajai produkcijai, bagātīgajai pieredzei polimēru pārklāšanā un modernām polimēru krāsošanas iekārtām, spējam uzklāt uzticamu pārklājumu, ņemot vērā visas pasūtītāja vēlmes. Uzņēmuma kvalificētais personāls ļauj kvalitatīvi un pēc iespējas īsākā laikā izpildīt pasūtījumus.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25F, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

ZL.LV iesaka

Saplāksnis.lv, SIA PL Logistics

Bajāru 22, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Par uzņēmumu:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39B-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.
ZL.LV iesaka

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga, LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Reksons, SIA

Gaujas 32/3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Produkti:: ✓ PVC logi ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Stikla paketes ✓ Krāsas Par uzņēmumu:

SIA “Reksons” ražotne dibināta 1998. gadā. Kompānija izgatavo logus atbilstoši augstākajiem pasaules standartiem, kā arī nodrošina projektu izstrādi un realizēšanu. Veiksmīgi attīstoties SIA ”Reksons” kļuvis par vienu no atbildīgākajām kompānijām Latvijas tirgū un ieguvusi uzticama un profesionāla biznesa partnera reputāciju.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3, Rīga, LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.
ZL.LV iesaka

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.
ZL.LV iesaka

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18A, Rīga, LV-1045
Apraksts:

Dibināta 1996. gada 23. februārī, SIA MAGMA, kas ir 100 % latviešu uzņēmums, ir izaudzis no neliela ģimenes uzņēmuma par stabilu, drošu un dinamisku santehnikas ražošanas, un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. SIA MAGMA ražo dažādus lokanos pievadus un jaucējkrānus. Sadarbojamies ar vairāk kā 400 juridiskajiem klientiem un neskaitāmām privātpersonām. Preci iespējams arī pasūtīt no mums kā ražotāja www.magma.lv vai arī ierodoties klātienē uz salonu Rīgā, Katrīnas dambī 18a, kur 8117m2 lielajā teritorijā atrodas arī ražotne, noliktava, galvenais birojs un ekspozīcijas zāle. Mēs nodrošinām klientiem pilnu servisa paketi no pēcpārdošanas apkalpošanas un servisa, līdz ieviešanai tirdzniecībā klienta veikalos.

Raed Lock, SIA, Veikals

Aleksandra Čaka 65, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Atslēgu izgatavošana; ✓ Durvju aizvērēji; ✓ Piekaramās slēdzenes, aksesuāri; ✓ Pretplāksnes; ✓ Durvju rokturi; ✓ Mēbeļu slēdzenes u.c. Projektējam: Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Izstrādājam durvju furnitūras projektus pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: ✓ aizsardzības pakāpes, ✓ piekļuves kontroles sistēmas, ✓ ēku evakuācijas izejas, ✓ Master Key sistēmas, ✓ iestrādāšana nestandarta variantos; Darbojamies ar nestandarta risinājumiem, nodrošinot profesionālu montāžu.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra .

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Krasta 52, Rīga, LV-1003
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem