Gaisa apstrādes iekārtas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
ventilators, gaisa aizkari, siltā gaisa pūtēji, nosūces ventilatori, ventilācija, griestu ventilatori, , kanālu ventilatori, kondicionieri, gaisa kondicionieri, kondicionieris, mobilie kondicionieri, gaisa

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Medicīnas tehnikas pulverkrāsošana, durvju pulverkrāsošana, trepju pulverkrāsošana, metālkalumu pulverkrāsošana, tērauda pulverkrāsošana, alumīnija profilu pulverkrāsošana, metāla mēbeļu pulverkrāsošana, auto detaļu pulverkrāsošana, daļu pulverkrāsošana, konstrukciju pulverkrāsošana, režģu pulverkrāsošana, vārtu

VTS Latvia, SIA

Bieķensalas 21-218b, Rīga LV-1004
Produkti: ✓ Gaisa apstrādes iekārtas VENTUS; ✓ Gaisa apkures agregāti VOLCANO; ✓ Gaisa aizkari WING Piedāvājumā arī citu pasaulē zināmu ražotāju iekārtas:: ✓ Asami – kondicionieri, VRF sistēmas Par uzņēmumu:

Gaisa apstrādes iekārtu ražotājs Nr. 1 pasaulē. VTS GROUP ir progresīvu tehnoloģiju iekārtu ražošanas uzņēmums apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas nozarē, piedāvājot visaugstākā standarta iekārtas un pakalpojumus, zemas cenas un visīsākos piegādes termiņus tirgū. Daudzpakāpju kvalitātes kontroles sistēma garantē aprīkojuma uzticamību. Sērijveidā izgatavojamu iekārtu masveida ražošana ļauj tās piedāvāt par ļoti konkurētspējīgu cenu. Unikālais biznesa modelis garantē visīsākos piegādes termiņus tirgū. VTS Latvia piedāvā VTS GROUP gaisa apstrādes iekārtas VENTUS, gaisa apkures agregātus VOLCANO, gaisa aizkarus WING.

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Visico Fastening Systems, SIA

Valdlauči, Mazā Rāmavas 2, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
un kasetēs, (vītņotas, rievotas un cinkotas, skavas; štiftes; termolīme, (karstlīme, to pistoles un iekārtas , akumulatora instrumenti, urbjmašīnas, akumulatora skrūvgrieži, perforatori, leņķa slīpmašīnas, karstā gaisa

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Apraksts:

Mūsu Veikalā - Noliktava, Brīvības gatvē 401, pieejamas mēbeles no dažādiem Eiropas ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām. Noliktava mums ir liela, tādēļ esi pārliecināts, mēs izdarīsim visu, lai pie mums Tu atrastu dīvānu savām vēlmēm un Tavs prieks būs mūsu lielākā balva.

Wallmaks, SIA

A.Dombrovska 67, Rīga LV-1015
( Gaisa kontrole, apkures sistēmas, vadības sistēmas, vadības bloki, Industriālas sistēmas).

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

automeistars.lv

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
tirdzniecība, ģeneratoru rezerves daļu tirdzniecība, amortizatoru nomaiņa, gultņu nomaiņa, bremžu apkope, gaisa , , diagnostikas centrs, auto diagnostikas iekārtas cenas, diagnostikas skeneri, auto diagnostikas programma

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com