Grīda, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Gamo Latvija, SIA

Brīvības gatve 369 k-1, Rīga, LV-1024
ATVĒRTO PORU PUTAS:

Izmantošana

✓ Jaunām un renovējamām ēkām ✓ Dzīvojamo namu ar slīpo jumtu visu konstrukciju siltināšanai ✓ Koka namu, guļbūvju un karkasa māju siltināšanai ✓ Siltināšanai mājas iekšpusē un no ārpuses SLĒGTO PORU PUTAS:

Izmantošana

✓ Jaunām un renovējamām ēkām ✓ Komerciālām, ražošanas ēkām ✓ Betona, metāla konstrukciju siltināšanai ✓ Siltināšanai tikai mājas iekšpusē

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

AK Building Contractor, SIA

Volguntes 33A - 12, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Visa veida kvalitatīvi jumta darbi. Valcprofili. Pieredzējuši speciālisti, kvalitatīvi, strādā visā valstī. Koka karkasa paneļu māju ražošana. Piedāvājam bezmaksas jumta apsekošanas un tāmēšanas pakalpojumus.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Green it up | VIS VIVA fam, SIA

"Zariņi", Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Galvenie produkti:: ✓ LONGI Saules paneļi ✓ JINKO Saules paneļi ✓ GROWATT invertori ✓ HUAWEI invertori ✓ K2 Systems Saules paneļu stiprinājumi ✓ GROWATT baterijas ✓ All Black saules paneļi ✓ Black Frame saules paneļi Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu uzstādīšana, montāža ✓ Saules paneļu tīrīšana ✓ Saules parku projektēšana ✓ Saules paneļu sistēmu pieslēgšana AS Sadales Tīkls

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

BUVERTA, SIA, Durvju, žalūziju, lamināta tirdzniecība, uzstādīšana

CENU BUMS VASARĀ ! ATLAIDES !
Rušonu 28, Rīga, LV-1057
Produkcija: ✓ Durvis; ✓ Žalūzijas; ✓ Logi; ✓ Virtuves; ✓ Lamināts; ✓ Skapji; Piedāvājums: Piedāvājam SCHÜCO logus. Profili ir ļoti izturīgi pret saules gaismas, siltuma un citu vides faktoru iedarbību, savukārt cinka pārklājuma iekšējais stiprinājums nodrošina lielu formāta logu veiktspēju. VIRTUVES - Mūsu vietne pārstāv Baltkrievijas rūpnīcu ELEGRUM. Galvenā produkcija ražošana ir Baltkrievijā. 11 gadus ELEGRUM ražo virtuves ar fasādēm no masīvkoka, plastmasas, akrila, krāsas MDF, plēves MDF, rāmja MDF, finiera, skaidu plātnes, Alvic LUXE, Cleaf, UHG Gloss. Mēs piedāvājam virtuves no videi draudzīgiem materiāliem. Pateicoties augstas kvalitātes Eiropas aprīkojumam, mēs ražojam virtuves komplektus pēc iespējas īsākā laikā. Papildus virtuvēm rūpnīca nodarbojas ar vitrāžu ražošanu, sienas paneļiem ar foto drukāšanu, izlietnēm no mākslīgā akmens, galdiem un krēsliem no cietas dižskābarža koka.

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana