Griestu apdare, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Dzīvokļu remonts, ēku remonts, tāmēšana, apdares darbi, sienu apdare , sienu apmešana, sienu krāsošana, grīdu ieklāšana, grīdu remonts, lamināta ieklāšana, parketa slīpēšana, santehnikas darbi, flīzēšana, griestu

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
ieklāšana, lamināta ieklāšana, grīdu remonts, flīzēšana, sienu krāsošana, špaktelēšana, tapešu līmēšana, griestu , ieklāšana, griestu remonts, sienu remonts, santehnikas darbi, elektroinstalācijas remonts, telpu uzkopšana

Andrejs Nikolajevs, IDV

Lēpju 9, Rīga LV-1016
Reģipsis, darbs ar reģipsi, starpsienas, starpsienu montāža, reģipša vienlīmeņa griesti, reģipša daudzlīmeņu griesti, mansardi, durvju un logu rāmju izbūve, durvju un logu padziļinājumu izbūve to ievietošanai, dzīvoklu dizaina izbūve, šahtu izbūve, nostiprināti karkasi iekaramajām konstrukcijām, dziļo nišu izveide, dziļās nišas

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
apdares darbi, mūrēšanas darbi, ģipškartona konstrukcijas, darbs ar reģipsi, grīdu ieklāšana, flīzēšana, griestu , dekoratīvā apdare , sienu apdare , sienu krāsošana, apkures sistēmas, apkures sistēmu izbūve, elektromontāža

Jānis Bušs, IDV

Rīga
Apdares darbi, dzīvokļu remonts, remonta darbi, telpu iekšējā apdare , špaktelēšana, krāsošana, sienu, špaktelēšana, sienu krāsošana, virsmu gruntēšana, virsmu slīpēšana, griestu remonts, grīdu ieklāšana

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
mūrēšana, tapešu līmēšana, sienu apdares darbi, sienu krāsošana, grīdas ieklāšana, lamināta ieklāšana, griestu

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
sendvičpaneļi ātrai montāžai, siltumizolācijas slānis no putām, siltumizolācijas slānis, snedvičpaneļu apdare

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Metāla konstrukciju izgatavošana, silosi, karkasi, konusi, industriālie filtri, ventilācijas iekārtas, šneku izgatavošana, konteineri ar manuālu iztukšošanu, hook konteineri, lift dumperi, speciālie konteineri, kombo konteineri, industriālā montāža, celtniecības darbi, jumtu remontdarbi.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Wall Wizard, SIA

Rīga
Apraksts:

Celtnieki ar ilggadēju pieredzi apmetuma darbos, kvalitatīvi veic visu veidu un sarežgītības apmešanu ar ģipša, kaļķu cementa un mālu apmetumu. Kvalitatīvi un rūpīgi veicam vešturosko apmetumu restaurācijas darbus. Mūsu pakalpojumos ietilpst arī citi apdares darbi, kā arī piedāvājam siltumsūkņu tirdzniecību un uzstādīšanu. Aicinām sadarbībā!

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Vmir, SIA

A.Deglava 164-52, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Griestu Montāžnieks, SIA

Lielā 19 k.2-6D, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apdares darbi