Gultas, adresē Rīga

Drukāt

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
veikals – noliktava, Dīvānu noliktava, Matrači 90x200, 140x200, 160x200, 180x200, Kontinentāl tipa gultas , , Tapsētas gultas , Gultas ar audumu.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
šūšana, šūšanas pakalpojumi, logu noformēšana, aizkaru dizains, aizkaru odelēšana, aizkaru uzstādīšana, gultas

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Biroja telpu uzkopšana. Ikdienas uzkopšana, teritorijas sakopšana, logu un vitrīnu, fasādes, fasāžu, rāmju, stikla starpsienu mazgāšana, paklāju un mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, uzkopšana pēc remonta, grīdas segumu tīrīšana, mazgāšana, pārklāšana ar aizsargkārtu, pulēšana, vaskošana, mīksto segumu, mēbeļu padziļināta tīrīšana, flīžu starpu

Zoo Pro, SIA, Veikals

Nīcgales 2a, Rīga LV-1035
Absorbējošie paladziņi suņiem. Sausā barība suņiem. Konservi suņiem. Gardumi suņiem. Guļvietas suņiem. Sausā barība kaķiem. Konservi kaķiem. Gardumi kaķiem. Pakaiši kaķiem. Aksesuāri, rotaļlietas kaķiem. Guļvietas kaķiem. Barība grauzējiem. Aksesuāri grauzējiem. Gardumi-papildbarība grauzējiem. Skaidas, smiltis, granulas,

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

SIA Zemgales 29, Hostelis

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Hostelis: Dienesta viesnīca Olainē. Piedāvājam naktsmītnes četrvietīgās istabās.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.