It, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Rutmaras masāžas

Brīvības 63/65, Balvi, Balvu nov., LV-4501

3. Taizemes pēdu masāža

Pietiek izmasēt pēdas, lai parūpētos par visu ķermeni!

Masāža ieteicama pret veselu virkni slimību:

✓ gemošanas sistēmas traucējumi; ✓ trauksmes sajūta; ✓ stress vai pārpūlēšanās; ✓ asinsvadu slimības; ✓ bezmiegs; ✓ tahikardija.

Atšķirībā no citiem masāžas veidiem, Taizemes pēdu masāža var tikt veikta gandrīz ikvienam cilvēkam, pat grūtniecēm un bērniem.

Ieteicama procedūra jaunajām māmiņām pēcdzemdību periodā. Masāžas ilgums 60 min. (tiek masētas pēdas, ikri, ceļi, apakšstilbi).

4. Banku masāža

Banku masāža ir Ķīnas medicīnas dziedniecības terapijas veids, kuras pamatā ir lokāla iedarbība uz audiem. Masāžu iesaku ikvienam, kurš jūt ķermenī diskomfortu - sāpes, tirpšanu, kustību ierobežojumus, reibšanu, nogurumu. Sniedz lielisku dziedinošu efektu muguras muskuļu sāpju gadījumos, atjauno organismu pēc bronhīta, pneimonijas un to sekām. Masāžas laikā akcents tiek izdarīts uz īpaši sāpīgām vietām sāpju sindroma noņemšanai (īpaši "sāpju mezglos" - lāpstiņās un krustos). Mazina muguras sāpes.

Tepat apkopoju iedarbību kādu sniedz banku masāža:

✓ līdzsvaro nervu sistēmas darbību; ✓ uzlabo gremošanas sistēmas darbību un noņem smaguma sajūtu iekšējos orgānos; ✓ noņem sasprindzinājumu un tūsku kakla-plecu apvidū; ✓ atslābina muskuļus un rada viegluma sajūtu; ✓ mazina sāpes, atjaunojas organisma dabiskās aizsargspējas. ✓ uzlabo locītavu, plaušu un priekšdziedzera darbību; ✓ uzlabo ādas stāvokli; ✓ ragulē asinsspiedienu; ✓ veicina toksisko vielu izvadīšanu no organisma, uzlabo vielmaiņu, attīra un atveseļo organismu kopumā. ✓ banku masāža ir viena no efektīvākajām metodēm cīņā ar celulītu un lieko svaru, jo vakuums ierobežo tauku uzkrāšanos un sašķeļ tos.

 Masāžu iesaka veikt ne biežāk kā 1x nedēļā, vai ātrākais pēc 5 dienām, jo pēc procedūras organisms turpina savu dabisko „pašatveseļošanās” procesu. Pirmajās 5 procedūru reizēs audos notiek metabolais „mikrouzliesmojums” (saasinājums). No 6.-13. procedūru laikā uzlabojas audu apgāde ar skābekli. Pēc banku uzlikšanas iespējama zilumu parādīšanās, kas ir labi un liecina par organisma pašregulācijas procesu iesaistīšanos. Ar katru nākamo seansu zilumi mazinās un izzūd arvien ātrāk. Tā kā masāža ir ļoti efektīga, labāk neieplānot pēc tās nekādus lielus darbus - ieteicams vienkārši baudīt atlikušo dienas daļu pilnīgā mierā. Aptuvenais procedūras laiks 40 min - 60min. 

Ilonas Zariņas psihoterapijas speciālistes privātprakse

Raunas 17-1.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Ilonas Zariņas psihoterapeites privātprakse Cēsīs sniedz psiholoģisku un emocionālu palīdzību. Psihoterapija, psiholoģiskā palīdzība, grūtību pārvarēšana. Psihoterapijas laikā strādājam ar problēmām, kuras ir dziļi iesakņojušās un ietekmē uzvedību, domāšanu, emocijas un ķermeņa reakcijas. Tās laikā izpētām savu pasauli, apzinamies savus iekšējos konfliktus un pakāpeniski, kopā ar terapeitu, meklējam risinājumus.

Vizītes pēc iepriekšēja pieraksta. Konsultācijas tiek organizētas attālināti, online platformā Zoom.

ZL.LV iesaka

Lielizmēra deco, SIA

Gaurata 10, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Mēs piedāvājam:: ✓ Lielformāta ziedu statīvu nomu; ✓ Ziedu veidošanas meistarklases; ✓ Fotosesijas. Apraksts:

Mūsu vēlēšanās ir radīt nebijušas dekorāciju iespējas, lai iedvesmotu un pārsteigtu. Kā ikviens dzīvs zieds, arī mūsu rokām darinātie brīnumi īsteno aizrautību un radošumu. Ienāc mūsu ziedu pasaules daudzveidībā, kur arī spārni, sēnes, putni, taureņi un pat kukaiņi kļūst kā mākslinieciski lielformāta atribūti. Mūsu veidotās lielizmēra kompozīcijas ir kā mākslas darbi, kas dzimst no radošuma un ikdienišķa prieka. Mēs aicinām Tevi ne tikai baudīt šos brīnumus, bet arī iesaistīties mūsu meistarklasēs, lai kļūtu par daļu no radošā ceļojuma. Un tas vēl nav viss! Mūsu mākslinieciskās fotosesijas palīdzēs iemūžināt Tavu darbu skaistumu un pārvērst to par brīnišķīgu atmiņu.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija

 

Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Jevgeņijs Riženkovs, IDV

Sudrabu Edžus 1-32, Jelgava LV-3001
Par mums:

Metinam tehniku, nelielas konstrukcijas un caurules. Mig/mag, Tig, Mma, Lbw (lāzera metināšana). Metinam krāsainos metālus un čugunu. Piedāvājam arī mobīlo metināšanu, ir ģenerators, strādājam arī ārpus darba laika un pa brīvdienām. Lasam rasējumus. Ir viss nepieciešamais aprīkojums, transports, telpas (var iebraukt fūre). Nepieciešamības gadījumā iespējams sastādīt līgumu, ir reģistrēta SIA ar PVN numuru. 

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15A, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

"Zemkalni", Silovi, Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Apraksts:

Atrodas klusā, nomaļā vietā, meža ielokā. Kamīnzāle. Svinību telpa. Pirts. Tualete. 3 dzīvojamās istabas (10 personām). Dīķis, var makšķerēt, laivot, bērnu rotaļu laukums. Gleznaini auto maršruti pa mežu (ziemā un vasarā). Terase, skatu tornis, var sēņot, ogot. Atpūta ģimenei. Romantiska atpūta.

KR Motors, SIA, Auto rezerves daļas Tukumā

J. Raiņa 7/25, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Auto rezerves daļas. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Auto rezerves daļas, autopiederumi, auto krāsas, auto kosmētika, autosignalizācijas, auto signalizācijas aksesuāri, auto eļļas, riepas, akumulatori, amortizatori, bremžu kluči, diski, cilindri, gaisa, eļļas filtri, autostikli, sveces, auto, lambda zonde, starteri, termostati,

KR Motors, SIA, autoserviss, auto remonts Tukumā

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Auto rezerves daļu tirdzniecība

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

Interlex, SIA

Ģimnāzijas 22, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mūsu kompānija ir lielākā juridiskā kompānija Latgales reģionā. Tā juridiskos pakalpojumus sniedz jau kopš pirmās uzņēmuma pastāvēšanas dienas, jo tieši juridiskie un grāmatvedības pakalpojumi bija pirmie pakalpojumi, ko sniedzām savam pirmajam klientam.

Dieniņas, lauku māja

"Dieniņas", Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Apraksts:

Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā "Dieniņas" ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas "Dieniņās" tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

ROKOKO, veikals, SIA Betibellas Mēbeles

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts: Iespēja iegādāties antīkas mēbeles, kā arī tās nomāt.

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.

Madonas novada pašvaldība, Liezēres pagasta pārvalde

"Ozolkalns", Liezēre, Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Apraksts: Apceļojiet Liezēres āres un laukus! Liezēres pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā ziemeļos. Pagasts atrodas Vidzemes centrālajā augstienē, pagasta teritorija ir ļoti pauguraina ar skaistu ainavu. Teritorija bagāta mežiem un nelielām upītēm. Liezēres pagasta teritorija, kā konstatēts arheoloģijas izrakumos, bija apdzīvota jau ļoti sen. Par to liecina 1915. gadā Liezēres ezera ziemeļu daļā atrastā akmens laikmeta ezera mītne. Valodnieki ir noskaidrojuši, ka daudzi vietu nosaukumi Liezēres pusē ir cēlušies no igauņu valodas. Liezēres pagastā 2012. gadā reģistrēti 1423 iedzīvotāji. Lai gan pašreizējā pagasta teritorija ir liela, iedzīvotāju blīvums ir mazs. Lielākās apdzīvotās vietas pagasta teritorijā ir Liezēres ciems un Ozolu ciems.