It, visā Latvijā

Drukāt

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1. līnija 11, Rīga, LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Do It, SIA

"Rīgas-Siguldas šoseja 1E", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Noliktavu pakalpojumi

''Zoom IT'', SIA

Miera 7, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
IT, Informācijas tehnoloģijas

IT King, SIA

Andromedas gatve 2-47, Rīga LV-1084
IT, Informācijas tehnoloģijas

IT Security Boss, SIA

Uzvaras 5-40, Jelgava LV-3001
IT, Informācijas tehnoloģijas

Pick it, SIA

Ziepniekkalna 64 k-1 - 49, Rīga, LV-1076
Foto pakalpojumi

IT Plus, SIA, Veikals

Augusta Dombrovska 23, Rīga, LV-1015
Datortehnikas tirdzniecība

IT Parks, SIA

Līvzemes 18, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169

IT izglītība,

Cēsu iela 43 – 42, Rīga, LV-1012
Informācija no uzņēmumu reģistra

IT studija,

18. novembra iela 422 – 10, Vecstropi, Naujenes pag., Augšdaugavas nov., LV-5413
Informācija no uzņēmumu reģistra

IT grācija, SIA

Ernestīnes 24, Rīga LV-1083