Jubilejas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Viesu nams, Kāzas. Viesu nams Strenčos, Viesu nami, Viesu nams, Viesnīca - viesu māja, nakšņošana, svinības, svinības Strenčos, kur svinēt svētkus Strenčos, Pirts kompleksa īre pasākumiem, Kāzu un ballīšu piedāvājums ar nakšņošanu, banketu zāle, banketu zāle Strenčos, viesību zāle, konferenču zāle līdz 100 vietām, telpas svinībām, banketi,

Ziedu veikals Oāze, Oāze-LP, SIA

Gravas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Ziedu veikals, ziedu veikals Kuldīgā, ziedi, ziedi Kuldīgā, ziedu pušķi, telpaugi, kāzu dekorēšana, telpu dekorēšana, dāvanas, ziedu piegāde, ziedu piegāde ar kurjeru. Telpaugi, telpaugu tirdzniecība, florists, florista pakalpojumi, puķu veikals, puķes, veikals Oāze. Sēru vainagi, sēru pušķi, sēru lentes, ziedu kompozīcijas, ziedu pušķi -

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Kafejnīca, kafejnīcas, ēdināšanas pakalpojumi, banketi, banketu galdi, kāzas, jubilejas , kāzu galdi,

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Apraksts:

Ziedu veikals "Floristic Studio" specializējas ziedu kompozīcijās - veidojam un gatavojam ziedus dažādiem pasākumiem. Izveidosim ziedu kompozīcijas kāzām, bērēm, skatuvēm un citām vajadzībām. Pieejams plašs ziedu klāsts un garantējam apmierināt jebkuru gaumi.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2.līnija 31a, Rīga, LV-1026
Nodarbības:: Bērnudārzs piedāvā dažādas nodarbības, kas būs piemērotas jebkura bērna talantiem un interesēm. Svarīga ir bērna gan radošā, gan arī fiziskā attīstība, tāpēc tiek piedāvātas gan tēlotājmākslas, mūzikas un matemātikas nodarbības, gan arī kustību, sensorā un valodas attīstīšana. Apraksts:: Privātā pirmsskolas iestāde “Gustiņš” atrodas Čiekurkalnā, Rīgā. No sākuma tika veidots kā bērnu centrs, bet nu jau pārtapis par pirmsskolas izglītības iestādi, kur bērniem ir iespēja apgūt pašu svarīgāko konkrētajā vecumā. Īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnu fonemātiskās dzirdes un matemātikas priekšstatu apguvi. Svarīgas ir arī sensorās uztveres attīstīšanu, runas uztveres sekmēšanu. Šo visu bērni apgūst nodarbībās. “Gustiņš” ir bērna otrās mājas, kurās var justies brīvi, tajā arī tiek pievērsta uzmanība katra bērna individualitātei. Lai iestātos Gustiņā, būs nepieciešams iesniegums par bērna uzņemšanu, bērna dzimšanas apliecība, kā arī vecāka ID dokuments. Iespējams iestāties divās grupiņās – pelēni un ezīši, katrai grupai ir atsevišķs nodarbību plāns.

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.
ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Kafejnīca, naktsmītne Gaisma, ZS Mazcelmiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca Tērvetē, Kroņaucē, brokastis, pusdienas, vakariņas, ēdināšana, banketi, jubilejas , svinības

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.