Jumtu remonts, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
segumi, jumtu remonti, jumtu remonta materiāli, Celtniecības risinājumi, plakanie jumti, ražošanas ēkas, aizpildīšana, grīdas seguma aizsardzība, segumu uzlabošana, pastiprināšana, nolietotu betona grīdu remonts

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Plastilux. lv. Lauksaimniecības siltumnīcas, Lauksaimniekiem, profesionālas siltumnīcas. Konsultācija, piegāde, montāža. Polikarbonāts, šūnu, caurspīdīgs, krāsains, profili, lapenēm, jumtiņi nojumēm. Polikarbonāta paneļi, profili, U profils, Nedalāms HP, dalāms savienojuma profils HCP, stūra, kores, sienas. Antidust līmlentes.

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

Augusta Deglava 66, Rīga LV-1035
Žalūziju ražošana, žalūziju izgatavošana, žalūziju montāža, žalūzijas, markīzes, insektu tīkli Rīgā, žalūziju piegāde, uzstādīšana, montāža. Rullo žalūzijas, rullo žalūzijas plastikāta logiem, horizontālās žalūzijas, koka horizontālās žalūzijas, vertikālās žalūzijas, Paneļu sistēmas, romiešu žalūzijas, foto žalūzijas, āra žalūzijas,

Tie Alpīnisti

Rīga
Rūpnieciskais alpīnisms, jumta remonts grūti pieejamās vietās, notekcauruļu tīrīšana un remonts , fasādes, grūti pieejamās vietās, paneļu māju šuvju hermetizācija, paaugstinātas grūtības darbi lielā augstumā, jumtu

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Celtniecība, celtniecības darbi, remonts , dzīvokļu remonts , remonta darbi, siltināšanas darbi, ēku siltināšana, demontāža, demontāžas darbi, tāmēšana, bruģēšana, teritoriju labiekārtošāna, siltumizolācijas darbi, jumtu
ZL.LV iesaka

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86 - 901, Rīga, LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.
ZL.LV iesaka

AV JUMTS, SIA

Altonavas 5 - 10, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums specializējas augstas kvalitātes nestandarta metāla izstrādājumu un skārdinieku darbu veikšanā, piedāvājot individuālus risinājumus pēc klientu specifikācijām. Mēs garantējam precizitāti, izturību un estētiku katram mūsu projektam.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
SIA "S Panel" piedāvājums::

• sendvičpaneļi sienām, jumtiem un saldētavām • gatavi angāru risinājumi tirdziecības, ražošanas, noliktavu, lauksaimniecības un darbnīcu telpām • sienu, jumtu un konstruktīvie profili • trapeces profili • Z, C un OMEGA tērauda profili • moduļu jumta paneļi • fasādes kasetes un paneļi • jumta segumi • PVC jumta izolācijas mebrāna • bitumena jumtu klājums • jumta noteksistēmas

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Tavs Laikmets, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
Preces un pakalpojumi:: ✓ jumta nesošo / nosedzošo profilu ✓ dažāda tipa sendviča paneļus ar poliuretāna un vates pildījumu ✓ kasetes ✓ nesošos, paliekošos veidņus ✓ metāla fasāžu apdares materiālus ✓ dzīvojamo ēku būvniecība ✓ komercobjektu būvniecība ✓ industriālo ēku būvniecība

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Eldita, SIA

Ganību dambis 25F, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!