Kāpnes, adresē Rīga

Drukāt

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
PVC logi Imantā. Logu ražošana Imantā. Logi, PVC logi. Plastmasas, plastikāta, pakešu logi. Logu ražotāji, ražošana, izgatavošana. Sērijveida logu nomaiņa. Sērijveida logi: 602. sērija, 103. sērija, 119. Sērija, 104. sērija, 467. sērija. Jaunais lietuviešu projekts, vecais lietuviešu projekts, Hruščova projekts, franču projekts,

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Kamīni, galda virsmas, galdi, palodzes, kāpnes , grīdas, kolonas, Kapu labiekārtošana.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
furnitūra, stiprinājumi koka konstrukcijām, spāru stiprinājumi, āķi, savienotāji, savienotājelementi, kāpnes , , bīdāmās kāpnes , bīdāmās sistēmas, stiprinājumi kāpnēm, margas, reliņi, stiprinājumi margām, kāpņu margu

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, moving services, moving, pārvākšanās, movers, pārvest mantas, personīgo mantu, mājas iedzīves, biroja, biroju, ofisa, ofisu pārvešana, pārvietošana, biroja resursu, telpaugu, dzīvnieku, mājdzīvnieku, arhīvu un noliktavu pārvešana, krāvēji, krāvēju pakalpojumi, iekraušana, izkraušana,

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64d, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Zemgales smēde ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

JMJ Tirdzniecības Grupa, SIA

Krustpils 6, Rīga LV-1073
Apraksts: Metālu tirdzniecība.