Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Policijas akadēmija 98, konditoreja - kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Kafejnīca-konditoreja ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus (smalkmaizītes, pīrādziņi, kliņģeri, tortes u.c.), izgatavot pasūtījumus pēc klienta vēlmēm, tematiskās svētku un kāzu tortes, banketu uzkodas, produktus ar Sierštelle sieru.

AV Mēbeles, SIA, Virtuves mēbeļu salons

Kalnciema 1 k.2, Rīga, LV-1048
Koka galdi, koka krēsli, Klasiskās virtuves, modernās virtuves. Latvijā ražotas mēbeles. Virtuves mēbeles. Virtuves mēbeļu salons. Pārdaugavā, mēbeļu veikals Pārdaugavā. Masīvkoka mēbeļu ražošana, koka mēbeļu ražošana, virtuves mēbeļu ražošana un tirdzniecība. Koka galdu ražošana, koka krēslu ražošana. Mēbeles veikaliem, kafejnīcām,

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Klasiskās virtuves, modernās virtuves. Latvijā ražotas mēbeles. Mēbeļu ražošana pēc individuāla pasūtījuma. Mēbeļu dizains, projektēšana, izgatavošana un uzstādīšana. Virtuves mēbeles, virtuves. MDF mēbeļu fasāžu izgatavošana un uzstādīšana. Masīvkoka mēbeļu fasāžu pārdošana, masīvkoka mēbeles. Melnalksnis, ozols, ķirsis, bērzs. Koka

VK VITA, SIA

Plūdoņa 4a, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Sniedzam visus apbedīšanas, kremēšanas, pārapbedīšanas pakalpojumus, konsultācijas, izvadīšanas zāle, bēru organizēšana, mirušā nogādāšana uz morgu visu diennakti visā Latvijas teritorijā. Mēs piedāvājam: transporta, katafalka pakalpojumi, dokumentu noformēšana, morga pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi, kapa vietu labiekārtošana.

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jūrmala

Jūrmala
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Ogre

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Salaspils

Salaspils, Salaspils nov.
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem.  Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Olaine

Olaine, Olaines nov. LV-2114
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
Apraksts: Augļi – dārzeņi tā ir mūsu ikdiena, ar ko mēs lepojamies. Mūsu mērķis ir sniegt profesionālu apkalpošanu ikvienam pircējam, ko līdz šim esam veiksmīgi darījuši visās Baltijas valstīs. Mūsu vīzija ir būt līderiem savā sfērā, kas rūpējas par veselīgu dzīvesveidu, un ar katru pārdoto kilogramu augļu uzlabot veselību un dzīves kvalitāti mūsu klientiem.

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,
ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts:

Mūsu partneri ir Spānijas flīžu ražotāji ar plašu un kvalitatīvu flīžu piedāvājumu!   Stendes noliktavā vismaz 10 000 m2 flīžu var nopirkt bez iepriekšēja pasūtījuma. 

Katram klientam palīdzam izdarīt pareizo flīžu izvēli, atbilstoši to lietojumam, aprēķinām nepieciešamo flīžu daudzumu.  Sezonas izpārdošanas un laimīgās stundas pirkuma cenas iepriecinās ekonomisko projektu realizētājus.  Nozares profesionāļiem piedāvājam iepazīties ar jaunākajām flīžu kolekcijām, flīžu paraugiem un nepieciešamo informāciju projektu realizācijai. 

Mēs palīdzam meklēt to, kas interesē jūs, un piedāvājam to, ko esam atraduši mēs.  Mūsu galvenais mērķis ir: profesionāla un abpusēji izdevīga sadarbība.

 

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Privātā vidusskola, INOVVA, Rīgas centrā

K.Barona 130, Rīga LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34-1, Rīga, LV-1026
Pasākumu organizēšana. Bērnu ballītes. Animatori un ballīšu tēli. Radošās darbnīcas. Izbraukuma ballītes. Cukurvate. Lielie ziepju burbuļi. Burbuļšovs. Eksperimenti. Seju apgleznošana. Rīkojam izbraukumu ballītes - braucam pie jubilāra uz mājām, bērnu dārzu, kafejnīcu vai pļavu meža vidū. Sadarbojamies arī ar vairākām ballīšu vietām, kur
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.