Kastes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Postoffi, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Papīra izstrādājumi, komplektēšana, pakošana, Cd vāciņi, kartona kastes , mapes.

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"HM Rīga", Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, nodarbojas ar iepakojuma ražošanu, lakošana ar UV laku. Izciršana, spiešana, krāsainā spiešana līdz B1 formātam. Folijas presēšana. Druka ar UV krāsām. Braila raksts. Kastīšu līmēšana. Iepakojuma un reklāmas dizaina izstrādāšana. Mūsu tipogrāfija piedāvā dažādus poligrāfijas produkcijas veidus.

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Avector, SIA

Vienības gatve 82 - 11, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Pārvākšanās serviss; ✓ Krāvēju pakalpojumi; ✓ Mēbeļu montāža; ✓ Pārcelšanās visā Eiropā; ✓ Smagu priekšmetu parvietošana (seifi, klavieres, skapji, iekārtas); ✓ Dažādu priekšmetu iepakošana; ✓ Risinam jebkādas nestandarta situācijas.

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga, LV-1083
Apraksts:

Tipogrāfija “Zelta Rudens Printing” dibināta 1994. gada 9. augustā kā plaša profila poligrāfijas uzņēmums. Mēs piedāvājam ofseta un digitālās drukas pakalpojumus, kā arī visa veida pēcapstrādi. Mūsu tipogrāfijas kvalificētie un pieredzējušie darbinieki parūpēsies, lai Jūs ar sadarbību un galarezultātu justos apmierināti.

CPM Trading, SIA

Skolas 9-6, Rīga LV-1010
Iepazīstieties ar mūsu uzņēmuma "Garant Metiz Invest" aparatūras produktu klāstu::

- Zema oglekļa tērauda stieple

- Leģētā tērauda stieple

- Oglekļa tērauda stieple

- Vads sadzīves vajadzībām

- Cinkota metināta sieta

Kvarcīts metalurģijai un dekoratīviem nolūkiem::

PJSC "Tolkachevsky GOK" produkti apmierina dažādas vajadzības, tostarp kubveida akmeņus. Pieejams šādās frakcijās: 4-6 mm, 5-10 mm, 5-20 mm, 10-20 mm un 20-40 mm. Izmanto betona ražošanā, ceļu būvē, ainavu projektēšanā un ainavu veidošanā. Kvarcītam ir rozā nokrāsa, kas piešķir īpašu vērtību jūsu dekoratīvajiem risinājumiem. Piegādāts lielos maisos pa 1,0 un 0,5 tonnām.

Sazinieties ar mums jau šodien, lai apspriestu savas vajadzības un iegūtu augstākās kvalitātes produktus, kas atbilst jūsu standartiem.

Lattims, reklāmas ražošana

Latgales 418, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ Ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergravēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi (Roll up, L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Mazā Rāmavas 5, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti

 

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.
ZL.LV iesaka

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem