Koka konstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
elementus un celtnes, jumta un ēkas konstrukcijas , iekštelpās un ārā Profesionāla profilaktiska aizsardzība, konstrukciju aizsardzībai iekštelpās, jumta konstrukcijas , sijas un grīdas, mūrējuma un apmetuma profilaktiskai

Pilnstikla studija, SIA

Pērles 12, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
, stikla konstrukcijas , augstas skaņu izolācijas starpsienas, alumīnija durvis, alumīnija logi, alumīnija, montāža, logu montāža, bīdāmas durvis, veramas durvis, stikla paketes, palodzes, jumtiņi, vējtveri, koka

BK Inženieri, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Apraksts: Uzņēmums veic būvkonstrukciju projektēšanu, projektējam koka konstrukcijas(kopnes, rāmjus, sijas), veicam atbalstsienu projektēšanu un, kopā ar sadarbības partneriem, to izgatavošanu un montāžu.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

Betons un Dizains, SIA

"Beikas", Vircavas pagasts, Jelgavas nov., LV-3020
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2006. gadā un vairāk kā 17 gadus specializējas sausā betona izstrādājumu un mazo arhitektūras formu ražošanā, nodrošinot klientu objektu teritorijas ar kvalitatīviem labiekārtojuma elementiem. Veicam izgatavoto elementu piegādi un montāžu objektā. Piedāvājam saviem klientiem labiekārtot pagalmus un teritorijas, izvēloties izstrādājumus, kas ražoti sausā betona tehnoloģijā. Ražojam betona stabus, pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Izgatavojam sētas koka vairogus un vārtus. Ražojam, piegādājam  un uzstādām: betona stabus, betona pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Ražojam tonētus betona stabus, tonētas pasētas, tonētus pakāpienus. Izgatavojam sētas koka vairogus un žoga vārtus, gājēju vārtiņus. Veicam žogu remonta darbus.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

SLE, SIA, Weishaupt gāzes degļi

Brīvības gatve 202-61, Rīga LV-1039
Latvijā SIA "SLE" piedāvā:: ✓ Gāzes degļus ✓ Šķidrā kurināmā degļus ✓ Kombinētus degļus ✓ Koka granulu degļus ✓ Salmu granulu degļus Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "SLE" dibināts 2012.gada sākumā un nodarbojas ar industriālo apkures iekārtu tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā tādus pasaulē pazīstamus ražotājus kā: Weishaupt, TermoCabi.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Eden Winds Projects, SIA

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

PATA TIMBER, SIA, Liepājas veikals

Parka 15, Liepāja LV-3401
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Valmieras veikals

Patversmes 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka , dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare, ārējās apdares dēļi, stiprinājumi, beices, lakas, koka

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87D, Rīga, LV-1004
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15A, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.