Koka māju ražošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna 2B, Rīga, LV-1012
Žalūzijas, Žalūziju ražošana , koka žalūzijas, aizsargžalūzijas, aizsargrestes, sekciju vārti, sekciju

ENTARIO, SIA

Krustpils 54E, Rīga, LV-1057
maisījumi, fasādes apmetums, poliuretāna, epoksīda krāsa, laka, eļļa kokam, Fire STOP, ugunsdrošība, koka , , koka līme, D3, D4, D4 EXPRESS, Lignofix Pren, poliuretāna līme, poliuretāns, epoksīds, epoksīda līme

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Dīvāni pārdod, Dīvāni ar lifta mehānismu, Dīvāni ar veļas kasti, Dīvāni ar piegādi, Dīvāni ar metāla/ koka

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
pasūtījuma, Galdu izgatavošana, Kabinetu mēbeles, Mēbeles pēc pieprasījuma, Mēbeles pēc pasūtījuma, Koka

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Žalūzijas, žalūziju ražošana , rullo žalūzijas, kasešu rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija, horizontālās žalūzijas, koka horizontālās žalūzijas, žalūzijas stīgās, žalūzijas pakešu logiem, dienas

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga, LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

AEG Projektu birojs, SIA

Ģimnastikas 44-3, Rīga LV-1004
Apraksts: Projektēšanas birojs SIA ”AEG projektu birojs” ar praktizējošiem sertificētiem būvspeciālistiem ir iekļauts Latvijas Republikas būvkomersantu reģistrā, un komandā ar sadarbības partneriem sniedz saviem klientiem projektēšanas pakalpojumus būvniecības nozarē. Uzņēmums piedāvā atbildīgi veikt būvprojektu izstrādi un vadību, sākot no priekšizpētes līdz būves nodošanai ekspluatacijā.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana
ZL.LV iesaka

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1A, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, mēbeļu ražotne

Jūrkalnes 15/25, Rīga, LV-1046
Mēbeles pēc pasūtījuma, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu ražošana , mēbeļu
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, mēbeles pēc pasūtījuma

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Preču grupas: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Korpusa mēbeles ✓ Garderobes ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Komercmēbeles Pakalpojumi: ✓ MDF detaļu krāsošana ✓ Finierēto detaļu lakošana un beicēšana ✓ Dekoratīvā nažfiniera finierēšana ✓ Masīvkoka fasāžu izgatavošana
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka , vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas., Žalūziju ražošana . Aizsargslēģi, nojumes un markīzes.
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19A, Rīga, LV-1005
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka , vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas,, Romiešu žalūzijas, Žalūziju ražošana , Aizsargslēģi, nojumes un markīzes, Dizaina, interjera priekšmeti
ZL.LV iesaka

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.