Krēsli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Metāla svečturi, vāzes, sētiņas, krēsli , soliņi.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Mīkstie dīvāni, sofas, tahtas, gultas, stūra dīvāni, atpūtas krēsli , klubkrēsli, gultas, pufi, banketes

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
balsam, Riga Black Balsam, upeņu balzams, interjers, mašīnu sēdekļi, auto sēdekļi, dizains, vilcienu krēsli

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Koka mēbeles, koka gultas, gultas, gulta, krēsli , krēsls, koka galds, galds, pusdienu galds, skapis,

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Zobu ārstēšana, ķirurģija, protezēšana, zobu higiēna, zobu higiēnists, estētiskā zobu restaurācija, sakņu kanālu ārstēšana jeb endodontija, zobu balināšana, implantoloģija, zobu implanti, zobu ārstēšana bērniem, bērnu stomatoloģija.

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Ortozes mugurai, ortozes muguras sāpju profilaksei, muguras ortozes, kakla ortozes, ortozes kaklam, ortozes grūtniecēm, pēcdzemdību ortozes, pēcoperāciju ortozes, ortozes pēc operācijām, ceļgala locītavu ortozes, ceļu locītavu ortozes, pēdu locītavu ortozes, tehniskie palīglīdzekļi, saliekamā staigāšanas palīgierīces, tualetes

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Mīksto mēbeļu, paklāju ķīmiskā tīrīšana, mājās un birojos Ventspilī un novadā. Dīvāna, dīvānu, stūra dīvāna, stūra dīvānu, ādas dīvāna, ādas dīvānu, krēslu, atpūtas krēslu, atpūtas krēsla, mīksto klubkrēsla, mīksto klubkrēslu, auto sēdekļa, auto sēdekļu, matrača, matraču, paklāja, paklāju, kavrolīna, mīksto seguma, mīksto segumu, mīksto

Azarkrosti, IK, Viesu nams

Plikpurmaļi , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4647
Apraksts:

"Azarkrosti" atrodas gleznainā, kalnainā Latgales apvidū Adamovas ezera krastā, 8 km no Rēzeknes, Kārsavas virzienā. Viesu māja ar kamīnu, pirti, guļamistabas. Āra piknikam slēgta stiklota lapene, šūpoles. Vasaras sezonā uz ūdens plosts ar vasaras galdu un krēsliem. Viesu nams darbojas visu gadu.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

MedAmber, SIA

Silmaļu 17-4, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Uzņēmums kas nodarbojas ar medicīnas preču tirdzniecību Baltijas valstīs piedāvājot saviem klientiem vislabākos risinājumus mūsdienu veselības pakalpojumu sniegšanai.

Mēs regulāri pilnveidojām mūsu zināšanas un paplašinām sadarbības partneru klāstu apmeklējot lielākas medicīnas tehnoloģiju izstādes, forumus, konferences, ka arī interesējamies par mūsu piedāvāto preču ražošanas procesiem kas ļauj garantēt izcilu kvalitāti un maksimāli induvidualu pieeju saviem klientiem.

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

TEDS, SIA, filiāle

Viestura 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63b, Rīga, LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

Apavu darbnīca Tip-Top, Atslēgu pievīlēšana Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Apavu remonts, atslēgu pievīlēšana, nomaiņa, ielikšana Valmierā. Dīvānu, krēslu pārvilkšana. Batutu remonts Cēsīs, Limbaži, Valka, Smiltene.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.