Krekli, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
bikses, bērnu sporta bikses, sieviešu sporta tērps, vīriešu sporta tērps, bērnu sporta tērps, treniņu krekli , vairogu, basketbola formas, basketbola grozi ar statīvu, basketbola šorti, basketbola vairogs, basketbola krekli
ZL.LV iesaka

Abika, SIA

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
apģērbu vairumtirdzniecība, Sieviešu apģērbi, vīriešu apģērbi, bikses, svārki, kleitas, virsjakas, T- krekli , , krekli , džemperi, Peldkostīmi, peldbikses, šorti, topi, krekliņi, sporta bikses, cepures, halāti, naktskrekli
ZL.LV iesaka

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga, LV-1019
Vestes, jakas un džemperi, krekli , t- krekli , termoveļa, zeķes.

Taurenis, SIA, Apģērbu un apavu veikals

Raiņa 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
veikals Siguldā, apģērbi no Polijas, apģērbi no Itālijas, apģērbi no Turcijas, svētku kleitas, vīriešu krekli , , polo krekli .

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
auskari, cepure, ziemas cepures, cimdi, dūraiņi, cimdi bērniem, slēpošanas cimdi, zeķes, zeķubikses, polo krekli , , maikas, t- krekli , žaketes. tunikas, kardigani, krekli , džinsi, džinsas, sieviešu virsdrēbes, virsdrēbes

PrintPack Service, SIA, kartona kastes, BIG BAG maisi

Piedrujas 7A, Rīga, LV-1073
Iepakojuma materiāli, kartona kastes, kartona iepakojums, kastes, gofrētas kastes, gofrēta kartona iepakojums, stingras kartona kastes, izturīgas kartona kastes, kastes pēc pasūtījuma, kartona kastes pēc pasūtījuma, kartona kastes iepakošanai, kartona kastes transportēšanai, kartona kastes uzglabāšanai, Big bag maisi, Big bag, big bag

Agios, SIA, Darba apģērbi

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, darba cimdu tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Individuālo apģērbu ražošana, šūšana. Mūsu uzņēmums sadarbojas ar dažādiem Eiropas ražotājiem. Darba dūraiņi, metinātāja cimdi, metinātāja kostīms, darba T-krekls, polo krekli, cepures. Mums ir vienreizēja produkcija: priekšauti, uzroči, nitrila, vinila cimdi, bahilas u.c.

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Galvenie darbības virzieni:

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir sieviešu un bērnu apģērba šūšana un labošana.  Mūsu galvenais princips - kvalitatīva apģērba šūšana! Šujam apģērbu arī pēc individuāliem pasūtījumiem gan bērniem, gan sievietēm.

Papildu pakalpojumi: Aksesuāru izgatavošana no auduma (šalles, somiņas, jostas u.c); Rotu izgatavošanu no sīkpērlītēm un citiem materiāliem. 

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45A, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Uzņēmums "JS Projekts" piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

ZL.LV iesaka

D&Ā Apģērbi, Apavi, Donata Ā.L., SIA

Rīgas 46, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

Vīriešu, sieviešu apģērbi un apavi.

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan arī adventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

ZL.LV iesaka

Linulāde, SIA, Lina apģērbi

Cēsu 5, Rīga, LV-1012
Apraksts: SIA "Linulāde" nodarbojas lina un vilnas dizaina apģērbu ražošanu. Tērpi ikdienai un svētkiem sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Strenčos

Rīgas 11, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Ādas izstrādājumu tīrīšana. Darba apģērbu tīrīšana Strenčos. Valka. Smiltene. Valmiera. Cēsis. Gulbene. Madona. Smiltene.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Valmierā

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ķīmiskā tīrītava. Veļas mazgātuve. Veļas mazgāšana. Viesnīcu, restorānu apkalpošana Valmierā, Cēsīs, Valkā, Smiltenē, Strenčos, Limbažos.

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Apraksts: Rīgas zinātniskā ražošanas firma "EVA" Latvijas tirgū darbojas kopš 1992. gada, uzsākot savu darbu kā formas tērpu priekšmetu (šūtie izstrādājumi, apavi, zīmotnes un emblēmas) un mīkstā inventāra ražotājs, vairumtirgotājs, mazumtirgotājs un piegādātājs. ZRF "EVA" rīcībā ir speciāli aprīkotas noliktavu telpas, preču pārvadāšanai ZRF "EVA" izmanto gan savu, gan arī nomātu autotransportu. Uzņēmumam attīstoties, pamazām tiek paplašināts preču sortiments, meklēti tiešie piegādātāji.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

T-kreklu apdruka

Rīgas 9, Daugavpils LV-5401
T- krekli . Bērnu krekli , polo. Dāmu, sieviešu krekli . Hotmark. T-krekliņi. Sporta kreklu apdruka.

Četri balti krekli, SIA

Vecpilsētas 12, Rīga LV-1050
Mūzikas un naktsklubi, deju zāles