Līmlentes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k-3, Rīga, LV-1045
Līmlentes . Blīvgumijas. Starplikas logiem.

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111C, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Kosmonautu 3, Rēzekne LV-4604
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Rūpniecības 11, Jelgava, LV-3001
Līmlentes . Blīvgumijas. Starplikas logiem.

WURTH, SIA, Veikals

Zemītes 5/11, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība, stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu

WURTH, SIA, Veikals

Zvaigžņu 15, Ventspils, LV-3601
Līmlentes . Blīvgumijas. Starplikas logiem.

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Līmlentes . Blīvgumijas. Starplikas logiem.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Līmlentes . Blīvgumijas. Starplikas logiem.

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Līmlentes . Plēve. Cimdi. Darba apģērbi. Zābaki. Respiratori. Aizsargbrilles. Ausu aizsargs., EGA, Tapešu naži un skrapji, EGA, VOREL, MODECO, Beast, Flīžu griezējs, VOREL, Zīmuli, VOREL, YATO, Līmlentes

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
nostiprināšanas siksnas, Piltuves, kannas degvielai, Auklas, Atkritumu maisi, Baterijas, Darba cimdi, Līmes, Līmlentes

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Līmlentes iepakošanai. Akrila līmlentes . Hot-melt līmlentes . Solvent līmlentes ., Dažādas līmlentes . Krāsotāju līmlentes . Universālās līmlentes . Divpusējās līmlentes .

PakMarkas, SIA

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
QR uzlīmes, Data Matrix uzlīmes, svītrkodu uzlīmes, Sērijas numuru uzlīmes, PLC kontrolieri, frekvenču pārveidotāji, drošības ierīces, viedkameras, motorreduktori, temperatūras kontrolieri, MOTOVARIO, Siemens, PLC, DATALOGIC, System plast, reklāma, poligrāfijas pakalpojumi, reklāmas, TERMOTRANSFERA printeri, MARKEM-IMAJE INKJET

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197B, Rīga, LV-1046
šķirošanas plaukti, soli pakāpieniem, iepakošanas instrumenti, iepakošanas piederumi, iepakošanas plēves, līmlentes
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k-3, Rīga, LV-1083
Mantu pārvešana, mantu pārvietošana, pārvešana, pārvietošanās serviss, biroja pārvietošana, ofisa pārcelšana, pārcelšanās serviss, biroju pārvešana, ofisu pārvešana, pārvietošana, pārcelšanās pakalpojumi, pārcelšanās serviss. Pārvietošanās darbu organizācija, biroja tehnikas un aprīkojuma pārvietošana, dzīvokļu mantu

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

Repack, SIA

Ropažu 14A - 41, Rīga, LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187A, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.