Logi

Drukāt
Banner 1050x80

Viss tavam auto, veikals

Austrumu 12, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rezerves daļu veikals Ogrē, Lukturu regulēšana, GATES, CONTITECH, JAPANPARTS, rullīši, Behr termostati, Putekļu gumijas Spidan, pusasis, šarnīri, WIX, filtri, aizdedzes sveces NGK Denso Bosch kvēlsveces, motora eļļas Meguin, LIQUI MOLY, Petronas, WOLF, CASTROL, Motul, MOBIL, smērvielas, balstiekārtas, amortizators, auto daļas, auto

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
ventilācijas, biroja mēbeles, reklāmas veikalu stendi, metāla paneļi, celtniecības instrumenti, jumti, logi

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Ķīmiskā tīrīšana Liepājā. Ķīmiskā tīrīšana. Tīrīšana. Ķīmiskā. Ķīmiskā auto mazgāšana Liepājā. Ķīmiskais Liepājā. Auto mazgāšana Liepājā. Mazgāšana Liepājā. Tvaika mazgāšana Liepājā. Mazgāšana ar tvaiku. Ķīmiskā mazgāšana ar tvaiku. Mazgāšana ar tvaiku Liepājā. Mīksto mēbeļu tīrīšana. Mīksto mēbeļu tīrīšana ar tvaiku. Mīksto mēbeļu

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto utilizācija, Lietotas auto detaļas. Auto šrots. Autokapsētas. Autokapsēta. Auto rezerves daļas. Lietotu auto rezerves daļas. Šrots. Lietotas rezerves dajas. Lietotu auto rezerves dalu tirdzniecība. Auto detaļas. Virsbūves. Motori. Ātrumkārbas. Auto lukturi, lukturi, riepas, diski, lietoti auto stikli, auto durvis, automašīnu spārni,

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi Latvijā ✓ Kravu pārvadājumi Eirpoā ✓ Pārvākšanās ✓ Pasažieru transports ✓ Transporta pakalpojumi Kravu pārvadājumi:

SIA "Kravas taksometrs" piedāvā kravas taksi jebkurai dzīves situācijai. Ja jums nepieciešams veikt nelielus kravu pārvadājumus vai nestandarta kravas pārvadājumus, mēs varam piedāvāt kravas taksi, lai nogādātu kravu jums nepieciešamajā vietā. Varam piedāvāt ātrus izpildes termiņus, pateicoties mūsu plašajam autoparkam.

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

Toode, SIA, Limbažu filiāle

Vecā Sārmes 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
logu ārējās palodzes, cokola apdares, sateknes - satekas, kantainas - ovāla jumta lūkas.VELUX jumta logi

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi- skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi- klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode, SIA, Smiltenes filiāle

Baznīcas laukums 16, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi - klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode, SIA, Tukuma filiāle

Spartaka 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
VELUX jumta logi , logu karnīzes, logu apdares, ventilācijas izvadi, dūmvadu, skursteņu iestrādes, dūmvadi

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
skursteņi, dūmvadi, metāla dūmvadi, metāla skursteņi, skursteņi metāla, nerūsējošā tērauda skursteņi, jumtu logi , karnīzes - piļu līstes, cokola apdares, sateknes - satekas, kantainas - ovālas jumta lūkas; VELUX jumta logi

Toode SIA Liepājas filiāle

K.Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi- klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
Pakalpojumi:: ✓ Galdniecības izstrādājumi ✓ Interjera elementi dārzam un mājām no koka ✓ Kokapstrāde ✓ Zāģmateriāli ✓ Mežu zāģēšana ✓ Mežu izvešana ✓ Mežu kopšana ✓ Cirsmu un īpašumu pirkšana Mežizstrāde un kokapstrāde:

Veicam mežu izstrādes un apsaimniekošanas darbus. Pārdodam zāģmateriālus. Visa veida galdniecības pakalpojumi. Mērķis ir ražot augstas kvalitātes koka izstrādājumus, vienlaicīgi apmierinot klientu vajadzības. Kvalitāte un individuāla pieeja ir mūsu darbības pamatos.

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Jūsu logi nosaka ēkas kopējo energoefektivitāti. Piedāvājumā ir koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi, tomēr izvēloties logu veidu, jāņem vērā ventilācijas sistēmas veiktspēja, fasādes īpatnības, ēkas statuss. Logu ražotāji piedāvā izgatavot un uzstādīt arī stikla starpsienas, stiklotas fasādes un brīnišķīgus ziemas dārzus. Vitrīnas un skatlogi tiek projektēti un izgatavoti, pielāgojot tos konkrētām tirdzniecības vai ekspozīcijas platībām.