Logi

Drukāt
Banner 1050x80

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Angāru būvniecība Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, industriālo ēku būvniecība. Celtniecības uzņēmums, ēku celtniecība, māju būvniecība, celtniecības un remonta darbi, celtniecības darbi. Būvniecība, celtniecība, remonta darbi, remontdarbi, montāžas darbi, kapitālā būvniecība, pamatu darbi, pamatu mūrēšana, mūrēšana,

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

AB Wrapping, SIA, logu tonēšana

Uzvaras 58E, Jelgava, LV-3007
Tonēšanas pakalpojumi:: ✓ Logu tonēšana; ✓ Lukturu tonēšana; ✓ Shadowline līmēšana; ✓ Salona detaļu aplīmēšana.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Pastnieka māja, restorāns

Friča Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Globe Master, SIA

Aleksandra Grīna bulvāris 15-6, Rīga LV-1002
Apraksts: Uzņēmums SIA GLOBE MASTER nodrošina augsta līmeņa profesionālu pilnu nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un nekustamo īpašumu darījumu pakalpojumu klāstu gan juridiskām, gan fiziskām personām.

 

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
, Roto jumta logi , jumta logi cenas, jumta lūkas, jumta lūka, FAKRO jumta logi , Roto logi , bēniņu lūkas, logi , pakešu logi , PVC logi , PVC logi cenas, pakešu logi cenas, plastmasas logi cenas, plastikāta logi

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Kokdari, SIA

Jaunā 12-12, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Galdniecība Limbažos. Izgatavojam mēbeles, koka durvis, kāpnes, logus un citus izstrādājumus pēc individuāla pasūtījuma.

Marpro, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A, Rīga, LV-1039
Apraksts: Darba apģērbi un darba apavi no vadošajiem nozares zīmoliem mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Individuāls darba apģērbs ar Jūsu logo izšuvumu vai druku un piegādi līdz durvīm visā Latvijā.

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Valmiera

"Ķeizari", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas
Jūsu logi nosaka ēkas kopējo energoefektivitāti. Piedāvājumā ir koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi, tomēr izvēloties logu veidu, jāņem vērā ventilācijas sistēmas veiktspēja, fasādes īpatnības, ēkas statuss. Logu ražotāji piedāvā izgatavot un uzstādīt arī stikla starpsienas, stiklotas fasādes un brīnišķīgus ziemas dārzus. Vitrīnas un skatlogi tiek projektēti un izgatavoti, pielāgojot tos konkrētām tirdzniecības vai ekspozīcijas platībām.