Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Pauls Wood, SIA

Ragana, Meistaru 3a-3, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība, dēļi, brusas, apaļkoki, apaļkoku zāģēšana pēc izmēriem, koka skaidas, zāģmateriāli, dēļi celtniecībai, brusas celtniecībai, apstrādāti dēļi, neapstrādāti dēļi.  

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
pārvešana, mēbeļu izjaukšana, mēbeļu salikšana, mantu pakošana, mantu iepakošana, mēbeļu pakošana, iepakošana, izjaukšana, salikšana, Ofisa mēbeļu salikšana, biroja mēbeļu salikšana, jaunu mēbeļu montāža, ofisa

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
RP WOOD gatavais šķīdums ir šķidrs preparāts ar aizsargiedarbību pret insektiem, kokgrauzējiem, sēnītēm, kas bojā koku pretsausā puve, pelējumu, lai aizsargātu koka elementus un celtnes, jumta un ēkas konstrukcijas, iekštelpās un ārā Profesionāla profilaktiska aizsardzība kokam. Plaša spektra profesionāls, koncentrēts un ilgstošas

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
veļasmašīnām un boileriem, ūdens mīkstinātāji, filtru, filtra uzstādīšana, Mēbeles: vannas istabas un virtuves mēbeļu

CPM Trading, SIA

Skolas 9-6, Rīga LV-1010
kartons, kartons, kastes, iepakojums, iesaiņošana, iepakošana, gofrēta kartona loksnes, kartona paletes, mēbeļu

Salons Wenden

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Rev.eko uzkopšanas serviss, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Profesionāla biroja un ražošanas telpu ikdienas uzkopšana, ģenerālā tīrīšana, logu mazgāšana Mārupē, Jaunmārupē, Tīrainē, Rīgā, Babītē u.c. Individuāla pieeja katram klientam.

Aicinām uz sadarbību!

Timbertime, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkts ZĀĢMATERIĀLI:: Mūsu ražotie zāģmateriālu veidi: ✓ žāvēti; ✓ nežāvēti; ✓ ĒVELĒTI; ✓ Imprignēti (TANALIT E zem spiediena) no mūsu izmēru sortimenta pēc pasūtījuma. Zāģmateriālu izmēru sortiments: ✓ dēļi - 47mm X 100/125/150/175/200/225/250/300mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ brusas - 75/100-250mm X 100-250mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ nežāvētas un žāvētas collas dēlīši - 25mm X 100/150 X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m. Zāģmateriālu blakusprodukti, pēc pieprasījuma, ja nav pieejami: ✓ grīdas dēļi; ✓ koka dēlīši, brusas žogiem; ✓ koka mieti žogam; ✓ koka līstītes. Citi kokapstādes blakusprodukti: ✓ briketes apkurei; ✓ granulas apkurei.

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.