Mdf, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
, metināmie aparāti, dvieļu žāvētāji ,Baltijos Brasta, dušas durvis, duškabīnes, OSB, KSP, ISOPLAT, MDF

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Metināšana, metināšanas darbi, metāla margas, MDF . Metālkonstrukciju tīrīšana, krāsošana.

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
MDF , starpsienas. Īpašas durvis sabiedriskajām telpām - skolām, viesnīcām, slimnīcām.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Metāla durvis, metāla durvju uzstādīšana, PVC durvis, MDF durvis, Iekšdurvis, ārdurvis.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.
ZL.LV iesaka

MagMetal, SIA

Saules 69 - 6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

MDF,

Depo iela 4, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Informācija no uzņēmumu reģistra

MDF GROUP, SIA

Lēpju iela 13 – 28, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Grandluk, SIA

18. novembra 193B, Daugavpils, LV-5417
Mēbeļu durtiņas no MDF , mēbeļu durtiņas no PVC, mēbeļu fasādes no MDF , mēbeļu fasādes no PVC, galda, no 3mm, MDF biezums līdz 48mm, dažādas plēves, Latvijā ražota prece, Grandluk, MDF mēbeļu ražošana,

UPG Technologies, SIA

Buļļu 45, Rīga LV-1067
virtuves fasāžu apstrāde, durvju aiļu, durvju detaļu, starpistabu durvju, OSB, DSP, Lamināta, LDSP, MDF

SGK Nordic, SIA

Šarlotes 7-1, Rīga LV-1001
atgriezumi, Bērza Finieris, Priedes Finieris, saplāksnis, Laminētais saplāksnis, Plātņu materiāli, HDF, MDF , atgriezumi, Bērza Finieris, Priedes Finieris, saplāksnis, Laminētais saplāksnis, Plātņu materiāli, HDF, MDF

Lumahs, SIA

Lapu 5, Jelgava LV-3001
LEUCO, Franke, izlietnes, ūdens maisītāji, lamināts, MDF , RORPLATNE, KSP, mugursienas, Niagara, INDECO, Saplāksnis, OSB plātnes, akrila plātnes, MDF plātnes, nažfinieris, skaidu plātnes, finierētās plātnes

Apstrāde, IK

Priekuļi, Izmēģinātāju 1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
koka logu rāmji, augstas kvalitātes kokmateriāli, zāģmateriāli, zāģmateriālu apstrāde, masīvs koks, MDF

Baulain, durvis, logi, vārti

Atbrīvošanas aleja 142, Rēzekne, LV-4601
Barjeras, šlagbaumi, MDF paneļu durvis. Metāla konstrukcijas, izstrādājumi. Restes. Sētas., Durvis ar vitrāžu, formas rakstu, MDF apdari, lamināta pārklājumu, koka virsmas imitāciju.

RE mēbeles, SIA

"Dukāti", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Mēbeļu izgatavošanas materiāls - koks, MDF , saplāksnis, lamināts, stikls., Koka, lamināta, stikla, MDF mēbeles. Konsultācijas. Projektēšana. Piegāde, uzstādīšana.