Meža novērtēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

2

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
mežu, Meža cenas, Pārdod mežu, Mežu pirkšana, Meža pirkšana, Meža īpašumu pirkšana, Investēšana mežā, , Meža pārdošana.
  • 2 Mežizstrāde
3

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Priedes, egles, bērza, alkšņa, oša, ozola, apses, Meža izstrāde, labas cenas., Meža taksācija, inventarizācija, vērtēšana. Mežizstrādes uzņēmumi, firmas, firma.
  • 3 Mežizstrāde
4

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
mašīnu remonts, Meža tehnikas remonts, metālapstrāde, Mežizstrādes pakalpojumi, Meža izvešana, Mežu, pirkšana, Pērk mežu, Cirsmu iepirkšana, Pērk cirsmas, Pērkam mežu, Meža taksācija, Meža novērtēšana ,
  • 4 Mežizstrāde

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, taksācija, novērtēšana , vērtēšana, cirsmu stigošana, dastošana,, , konsultācijas par meža apsaimniekošanu.

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

ASB Mežsaimnieks, SIA

Krasta 2-3, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Pilna spektra mežsaimnieciskie pakalpojumi visā Latvijā. Cirsmu uzmērīšana un iestigošana. Augošu koku uzmērīšana. Cirsmu novērtēšana. Meža inventarizācija.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.
ZL.LV iesaka

Matrikss M, SIA

"Dārzkalni" , Variņu pagasts, Smiltenes nov. LV-4726
Apraksts: Mežizstrādes pakalpojumi.

Meža izstrāde un meža realizācija.

Visa veida meža īpašumu pirkšana.

Augošu mežu un cirsmu pirkšana.

Cirsmu un mežu novērtēšana.

Strādājam visā Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.