Meži, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Akumulatori, akumulatoru uzlādes ierīces, apģērbs, apavi, cepures, bikses, jakas, akumulācijas tvertnes, radiatori, konvektori, elektriskie sildītāji, cirkulācijas sūkņi, industriālie sildītāji, kondicionieri, ventilatori, gaisa aizkari, krāsnis, centrālapkures plītis, kamīni, krāsniņas, plītis, virtuves plītis, pirts krāsnis,

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Rotaļlietas, bērnu preces, Bērnu aprūpe, Rotaļlietas zēniem, meitenēm, zīdaiņiem, Preces skolai, Rotaļlietas un spēles no 3 gadiem, Bērnu izklaidei ārā, Apģērbs, apavi bērniem un zīdaiņiem, Rotaļlietas bērniem līdz 3 gadiem, Bērnu istaba, ballītes piederumi, grāmatas, Spēles bērniem, Populāru zīmolu preces, Mēbeles un interjers, Viesistabas

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Latio, SIA, Siguldas nodaļa

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21A, Rīga LV-1010
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži ,, pārdošana, māju pārdošana, pārdod māju, pārdot māju, nekustamā īpašuma pirkšana, pirkt nekustamo īpašumu, meži

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Latvijasmernieks.lv, SIA

Eduarda Smiļģa 2A, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Ieroči, SIA

Rīgas 15, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ ieroču remonts

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas

TŪRISMAM:

✓ termosi ✓ katli un katlu statīvi

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Rīgas meži, SIA

Jūrmalas gatve 78D, Rīga, LV-1029
kokapstrādes uzņēmumi, mežizstrādes firmas, lauki ienāk pilsētā, mežs, mežsaimniecības Latvijā, Rīgas meži , , SIA Rīgas meži , koksnes attīstības cikls, Zaļais teātris, Meža kaķa trase, Dziesmu svētku estrāde,

Latvijas valsts meži, AS

Vaiņodes 1, Rīga LV-1004
Valsts meži , sēklas, medības, licencēta makšķerēšana, atpūtas bāzes, kokaudzētavas, meža stādi, dekoratīvie

Saulkrastu meži, SIA

Zvejniekciems, Akācijas 9, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Kokapstrāde

Rīgas meži, SIA, Daļa Dārzi un parki

Ojāra Vācieša 6 k-1, Rīga, LV-1004
Labiekārtošana, apzaļumošana