Metāla durvis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
, logi un durvis , Velux, VELUX jumta logi, jumtu logi, PVC logi, plastikāta logi, plastmasa logi, plastmasas, , stikla starpsienas, plastikāta durvis , PVC durvis , pakešu logi, logu furnitūra, mansarda logi, mansards

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
, logi un durvis , Velux, VELUX jumta logi, jumtu logi, PVC logi, plastikāta logi, plastmasa logi, plastmasas, , stikla starpsienas, plastikāta durvis , PVC durvis , pakešu logi, logu furnitūra, mansarda logi, mansards

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.