Metāla konstrukcija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
darba cimdi, cimdi, fēns, pneimatiskie instrumenti, strāvas ģeneratori, šķēres, knaibles, darbarīki, metāla

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Iekšdurvis, ārdurvis, ieejas durvis, metāla durvis, Mdf durvis, koka durvis, laminētās durvis, finierētās, durvis, masīvkoka durvis, PVC durvis, PVC logi, logi, žalūzijas, lustras, siltumnīcas, durvis Rēzeknē, metāla

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Ferro plus, SIA

"Mehāniskās darbnīcas", Jaunolaine, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

Vida Plus, SIA Rēzeknes birojs

Brīvības 8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Logu, durvju, vārtu, fasāžu, bīdāmo sistēmu ražošana, piegāde, montāža, uzstādīšana. Veicam arī individuālus arhitektūras stiklošanas projektus.

Vida Plus, SIA Preiļu filiāle

Rēzeknes 15, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Plastikāta logi, logi, plastikāta bīdāmi logi lodžijām un balkoniem, durvis, metāla durvis, iekšdurvis, Logu tirdzniecība Preiļos, PVC logu tirdzniecība Preiļos, PVC logi Preiļos, metāla durvjutirdzniecība

Vida Plus, SIA

Februāra 18, Daugavpils LV-5401
Plastikāta logi, logi, plastikāta bīdāmie logi lodžijām un balkoniem, durvis, metāla durvis, iekšdurvis, Logu tirdzniecība Daugavpilī, PVC logu tirdzniecība Daugavpilī, PVC logi Daugavpilī, metāla durvju tirdzniecība

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Flex Design, SIA

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
konstrukcija , sānu vaigu konstrukcijas reklāmas, metāla stiprinājumi dažādām iekārtām, Gultas rāmis,, Nestandarta metāla konstrukcijas, metāla izstrādājumi, metāla preces, metāla priekšmeti.

LAC serviss, SIA

Celtnieku 27a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
apstrāde, Metāla izstrādājumi, Metālizstrādājumi, Metāla virsmu apstrāde, Metāla tirdzniecība, Lokšņu, , Metāla urbšana, Metāla slīpēšana, Slīpēšana, Metāla pulēšana, Pulēšana, Metāla loksnes pulēšana, Metāla

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
piegādes, metāla piegāde, preču piegāde, metāla tirdzniecība Rīga, metāla velmējumi, metālavēlmējumi, , apaļa caurule, caurules metāla , apaļās caurules, metāla trubas, transporta pakalpojumi, loģistika,

JP Digital, SIA

Nautrēnu 12, Rīga LV-1079
Metāla detaļu eksports, CNC frēzēšana, CNC plazmas griešana, CNC virpošana, nestandarta detaļu izgatavošana, konstrukcija , metālkonstrukcijas, skrotēšana, cinkošana, angārs, angāri, būvkonstrukcijas, būvgružu

Beltes konstrukcijas, SIA

Rīgas 54, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Metāla konstrukcijas, metāla konstrukciju izgatavošana, ražošana, metāla izstrādājumi, tērauda konstrukcijas, , metāla kāpnes, vārti, žogi, metālapstrāde, režģžogi, izbūve, ražošana, komunikācijas.