Muguras sāpes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Andris Zemītis, osteopātija, manuālā medicīna, muguras sāpes , nemedikamentu ārstēšana, galvas sāpes ,, Bez medikamentu ārstēšana, muguras sāpes , galvas sāpes , iekšējo, iekšķīgo orgānu sistēmu, (sistēmas)
  • 1 Medicīniskā palīdzība: rehabilitācija
2

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Sāpes , diskomforts muskuļos, locītavās, t.sk. mugurā. Galvas sāpes , galvas reiboņi., Kustību traucējumi, muguras sāpes . Vispārīgs muskulatūras saspringums.
  • 2 Medicīniskā palīdzība: rehabilitācija

Medicīnas centrs D.A.P., Sāpju klīnika Rīgas centrā

Lastādijas 40-2.st., Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ konservatīva sāpju ārstēšana ✓ invazīva sāpju ārstēšana ✓ datortomogrāfija u.c. Priekšrocības: Mūsu rīcībā ir modernas iekārtas hroniska sāpju sindroma ārstēšanai. Sāpju klīnika – specializēta medicīnas iestāde, kurā notiek hronisku sāpju diagnostika, ārstēšana un profilakse. Mēs izmantojam daudznozaru un individuālu pieeju katram pacientam, kurš cieš no hroniskām sāpēm (medikamentozā ārstēšana, minimālas invazīvās procedūras, reabilitācija, fizioterapija, psihoterapija).

Māris Gargurnis, dziednieks

Akadēmijas laukums 1-209, Rīga, LV-1050
Par dziednieku Māri Gargurni:

Ja gribi ātri tikt vaļā no iešanas grūtībām, sāpēm mugurā un locītavās, dažādiem iekaisumiem un citām nelaimēm, dziednieks ar savu ĪPAŠO dziedināšanas veidu panāks tūlītēju veselības uzlabojumu JAU PĒC PIRMĀS reizes. Āderu noteikšana dzīvokļos un apbūves gabalos. Pieņem: Valmierā, Cēsīs, Saldū, Madonā, Rīgā. Dziedināšanu parasti es sāku ar pacienta apsekošanu (skenēšanu), ko pacients arī labi sajūt. Noņemu dažādus kaitējumus, kas traucē labi justies. Kopēji nosakām sāpošās vietas pa visu ķermeni, pārliecinoties, vai tās sakrīt ar problemātiskajām vietām. Dziedināšana var sākties, pieslēdzot pacientu pie kosmiskās enerģijas, kas arī ir galvenais dziedināšanas spēks. Uzskaitīšu tikai dažas no kaitēm, ar ko es ieteiktu nākt pie manis, lai varētu panākt tūlītēju un ievērojamu uzlabojumu. Galvas sāpes, ko izraisa apsaldēts trīszaru nervs. Galvas reiboņi, roku un kāju tirpšana, sāpes kājās, mugurā un plecu joslā, dažādas fantoma sāpes bez īpaša iemesla, jo kaite jau sen saārstēta, piemēram, roku locītavās un plecos, traucējot to kustību. Kā arī daudzas citas kaites, kas tiek dziedinātas pie reizes, par kurām vēl nav sūdzību, jo dziednieciskā enerģija izdalās pa visu ķermeni.

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
individuāli, Individuāli treniņi, Veselības vingrošana, Pilates uz paklāja, Pilates trenažieri, Vingrošana muguras

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Triecienviļņu terapija, TENS, Fizioterapeita konsultācijas, pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju,

MK prakse, SIA

Pļavas 3A - 9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Šrotas 3D skoliozes terapija, Bobota terapija, Hendligs zīdaiņiem, kinezioloģiskā teipošana, muguras , sāpes , locītavu sāpes , muskuļu sāpes , pēcoperāciju fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana, stājas koriģējošā
ZL.LV iesaka

Rutmaras masāžas

Brīvības 63/65, Balvi, Balvu nov., LV-4501

3. Taizemes pēdu masāža

Pietiek izmasēt pēdas, lai parūpētos par visu ķermeni!

Masāža ieteicama pret veselu virkni slimību:

✓ gemošanas sistēmas traucējumi; ✓ trauksmes sajūta; ✓ stress vai pārpūlēšanās; ✓ asinsvadu slimības; ✓ bezmiegs; ✓ tahikardija.

Atšķirībā no citiem masāžas veidiem, Taizemes pēdu masāža var tikt veikta gandrīz ikvienam cilvēkam, pat grūtniecēm un bērniem.

Ieteicama procedūra jaunajām māmiņām pēcdzemdību periodā. Masāžas ilgums 60 min. (tiek masētas pēdas, ikri, ceļi, apakšstilbi).

4. Banku masāža

Banku masāža ir Ķīnas medicīnas dziedniecības terapijas veids, kuras pamatā ir lokāla iedarbība uz audiem. Masāžu iesaku ikvienam, kurš jūt ķermenī diskomfortu - sāpes, tirpšanu, kustību ierobežojumus, reibšanu, nogurumu. Sniedz lielisku dziedinošu efektu muguras muskuļu sāpju gadījumos, atjauno organismu pēc bronhīta, pneimonijas un to sekām. Masāžas laikā akcents tiek izdarīts uz īpaši sāpīgām vietām sāpju sindroma noņemšanai (īpaši "sāpju mezglos" - lāpstiņās un krustos). Mazina muguras sāpes.

Tepat apkopoju iedarbību kādu sniedz banku masāža:

✓ līdzsvaro nervu sistēmas darbību; ✓ uzlabo gremošanas sistēmas darbību un noņem smaguma sajūtu iekšējos orgānos; ✓ noņem sasprindzinājumu un tūsku kakla-plecu apvidū; ✓ atslābina muskuļus un rada viegluma sajūtu; ✓ mazina sāpes, atjaunojas organisma dabiskās aizsargspējas. ✓ uzlabo locītavu, plaušu un priekšdziedzera darbību; ✓ uzlabo ādas stāvokli; ✓ ragulē asinsspiedienu; ✓ veicina toksisko vielu izvadīšanu no organisma, uzlabo vielmaiņu, attīra un atveseļo organismu kopumā. ✓ banku masāža ir viena no efektīvākajām metodēm cīņā ar celulītu un lieko svaru, jo vakuums ierobežo tauku uzkrāšanos un sašķeļ tos.

 Masāžu iesaka veikt ne biežāk kā 1x nedēļā, vai ātrākais pēc 5 dienām, jo pēc procedūras organisms turpina savu dabisko „pašatveseļošanās” procesu. Pirmajās 5 procedūru reizēs audos notiek metabolais „mikrouzliesmojums” (saasinājums). No 6.-13. procedūru laikā uzlabojas audu apgāde ar skābekli. Pēc banku uzlikšanas iespējama zilumu parādīšanās, kas ir labi un liecina par organisma pašregulācijas procesu iesaistīšanos. Ar katru nākamo seansu zilumi mazinās un izzūd arvien ātrāk. Tā kā masāža ir ļoti efektīga, labāk neieplānot pēc tās nekādus lielus darbus - ieteicams vienkārši baudīt atlikušo dienas daļu pilnīgā mierā. Aptuvenais procedūras laiks 40 min - 60min. 

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3E, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Rehabilitācijas centrs Tērvete", Tērvete, Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts: SIA RC "Tērvete" galvenie darbības virzieni ir medicīniskā rehabilitācija pulmonoloģisko un neiroloģisko saslimšanu pacientiem un pacientiem ar kustību-balsta aparāta patoloģiju, kā arī sociālā rehabilitācija. Rehabilitācijas centrs ir izvietots valsts nozīmes arhitektūras piemineklī 1932. gadā 250 pacientiem celtajā Tērvetes Sanatorijas galvenajā korpusā. Rehabilitācijas centra atrašanās Tērvetes dabas parkā psihoemocionāli veicina pacientu atveseļošanos, kā arī dod iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku pastaigās Rūķu mežā, Raganas silā uzkāpt Tērvetes pilskalnā, kā arī apmeklēt A.Brigaderes muzeju "Sprīdīši", grāmatniecības muzeju "Ķipi" un Tērvetes senvēstures muzeju "Jērumi".

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k-2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

Krišjāņa Barona 93, Rīga, LV-1001
Apraksts: Neirologa konsultācijas Rīgā. Strādā ar pacientiem individuāli un grupās. Biofeedback terapija. UDHS ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas stresa pārvarēšanā un profilaksē. • Jautājumos, kas tieši neattiecas uz neiroloģiju, palīdzēsim orientēties medicīnas terminoloģijā un sistēmā, palīdzot atrast sev nepieciešamo virzienu.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
Sākotnēji:

Sākotnēji bijām pazīstami kā medicīnas centrs "Uniklīnika", kas specializējās tādā nosacīti šaurā nozarē kā mazā iegurņa orgānu slimību ārstēšanā, taču ar laiku tika piesaistīti arī citi speciālisti un ārsti, lai spētu nodrošināt kompleksu slimību ārstēšanu, un izveidota klīnika, kur klientiem veic ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrammu un citas procedūras.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

Krišjāņa Barona 93, Rīga, LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.