Pārtika, adresē Rīga

Drukāt

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
4gadalaiki Valmierā, 4 gadalaiki, četri gadalaiki, apģērbu tirdzniecība Valmierā, apģērbi visai ģimenei, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi Vidzemē, sieviešu apģērbi Valmierā, apģērbi sievietēm, apģērbi jauniešiem, Valmiera, JAUNA KOLEKCIJA, MODE UN STILS, drēbes, bērnu

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Skyhunters, mācību un izpētes bērnu aksesuāri, jauno prātu zinātkārei un iztēlei, daudzveidīga bērnu aksesuāru kolekcija, Piedzīvojumu brīvā dabā, zinātniskie eksperimenti, izglītojošās rotaļlietas mazajiem pētniekiem, Polārākie bērnu aksesuāri, Izpētes piederumu klāsts, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam, Rotaļlietas jauno prātu

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Kafejnīca Valmierā, AHH-MEAT, Grill, Kebab, Pizza, Turku virtuve, Turku virtuve Valmierā, Uzkodas, zupas, saldie ēdieni, salāti, kebabs, picas, bērnu ēdienkarte, Turku Rahat Lokum, Baklava, Turku Pide, Dolma, Kebabs, veģetārais kebabs, Kebabs Valmierā, garšīgs kebabs Valmierā, pica, picas Valmierā, garšīgas picas Valmierā, ēdieni

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Apraksts: Pēc vecmāmiņas receptēm ceptas tortes, kliņģeri un bulciņas. Konditorejas izstrādājumus ražojam un tirgojam Dzirciema ielā Rīgā.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kebanīca Juglā, kurā bez kebabiem var nobaudīt arī citas uzkodas, piemēram, kraukšķīgas falafela bumbiņas ar mīkstu viducīti, sīpolu gredzenus vai saldās buļbas jeb batātes, to visu papildinot ar paštaisītām mērcītēm – mango, ķiploku, zaļumu vai aso.

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Dabas laboratorija

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”