Parfimērija, adresē Rīga

Drukāt

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ interneta klubs, ✓ solāriju saloni; kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

 

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

RokSana Baltic, SIA

Stabu 51a-1, Rīga LV-1011
Procedūras:: ✓ Ķīmiskie pīlingi; ✓ Biorevitalizējošie pīlingi Harmony Progress (ādas dziļa stimulācija un bioreģenerācija); ✓ Biorevitalizācija (hialuronskābes injekcijas); ✓ Hialuronplastika (grumbu korekcija un lūpu apjoma palielināšana); ✓ Biorevolumetrija (apjomu korekcija ar vienlaicīgu biorevitalizāciju); ✓ Intralipoterapija (cīņa ar lokālu tauku nogulsnējumiem sejai un ķermenim) "Aqualyx"; ✓ Cīņa pret celulītu "Alidya"; ✓ Kompleksā procedūra pēc individuālām dermatoloģiskās līnijas "KOKO Dermaviduals" receptēm; ✓ Miostimulācija (aparātu liftings); ✓ Botulotoksīna injekcijas; ✓ Revolucionārā kolagēna stimulācija ar preparātu "KARISMA"; ✓ Ādas bioreģenerācija ar heteroloģisko I tipa kolagēnu "Linerase"; ✓ Kompleksā procedūra: kolagēns "Linerase" + "Linerase HYDRO"; ✓ Mezoterapija; ✓ Sejas ādas plazmas atjaunošana ar aparātu Jett Plasma Medical; ✓ Kriodestrukcija ar CryoAlfa (jaunveidojumu noņemšana: papilomas, miliumi, kārpas, pigmentplankumi u.c.); ✓ Dermālā biorevitalizācija ar polinukleotīdiem AURA.

aptieka1 Brutuss Cesvainē

Rīgas 7, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Aptieka, Brutuss, Medikamentu tirdzniecība, Recepšu zāles, Bezrecepšu zāles, Higiēnas preces, Parfimērija

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Silmachy Remedies, SIA

Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

SIA "Silmachy Remedies" ir ģimenes uzņēmums un visa SILMACHY kosmētika ir mūsu roku darbs, ko priecājamies parādīt arī jums. Mēs apbrīnojam un cienām mūsu dabu un tās resursus, tādēļ apzināti izvairāmies no plastmasas iepakojuma un piedāvājam mūsdienīgas, efektīvas kosmētikas alternatīvas, kas ir videi draudzīgas.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Drogas, AS

Dzirnavu 57a, Rīga, LV-1010
Parfimērijas, kosmētikas tirdzniecība