Pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
gaļas ēdieni, siltie zivju ēdieni, Āzijas ēdieni, saldie ēdieni, latviešu ēdieni, ēdieni, dzērieni, pusdienas

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
pakalpojumi, darbinieku ēdināšana, svētku galdu klāšana, konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma, pusdienas , , darījumu pusdienas , biznesa pusdienas , pusdienu piedāvājumi, pusdienu piedāvājums, biznesa pusdienu

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca, pica, picas, picērija, picu cepšana, ēdināšana, pusdienas , uzkodas, picas līdzņemšanai, līdznešanai, , ēdieni, pusdienas , pusdienu piedāvājums, dzērieni, sulas, kafija, tēja, picu pasūtīšana, vakariņas,

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
veselīgs ēdiens, dienas piedāvājums, sātīgs ēdiens, sātīgi, veselīgi, garšīgi, komplekss, kompleksās pusdienas , izbraukuma bankets, izbraukuma banketi, apkalpo banketus, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasts, mielasti, pusdienas

Sunrise, kafejnīca, SIA Ravilos

18.novembra 204, Daugavpils LV-5417
Pusdienas . Ēdināšana. Bēru mielastu organizēšana. Svētku, svinību, banketu organizēšana., Biznesa pusdienas . Izbraukuma banketi. Furšets. Izbraukuma banketi. Galdu klāšana.
ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Restorāni, kafejnīca, pusdienas , banketi, semināri, telpu noma, pirts Rojā, Wi-Fi, pasākumiem, nakšņošana

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis, pusdienas , vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Kafejnīca „Betija”

Lāčplēša 14a, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pusdienas Aizkrauklē, banketi, biznesa pusdienas , brokastis, saldie ēdieni, saviesīgi pasākumi.

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Picērija Zebra Alūksne

Latgales 3a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

"Picērija Zebra" Alūksnē. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Balvi

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

"Picērija Zebra" Balvos. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Smiltene

Kalna 8, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

Nāc ciemos - Kalna iela 8, Smiltene vai zvani 24993993 un izcepsim picu uz Tev vēlamo laiku līdzņemšanai.

Kolumbīne, SIA, Kafejnīca Bīne Talsos

K.Valdemāra 13, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Kafejnīca Kolumbīne, Bīne Talsos piedāvā pusdienas, vakariņas, bistro. Banketi, kāzas, svinības, pasākumi bērniem. Talsi. Talsos.

Unti, SIA

Jāņkalna 18, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmums, un pēc pasūtījuma uzņēmumiem un privātpersonām.

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.