Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Telefons, mobilais telefons. Telefoni Liepājā, mobilie telefoni, telefonu remonts, remonts, planšetdatori, planšetu remonts, planšetdatoru remonts, lādētāji, telefonu lādētāji, akumulatori, maciņi, telefonu maciņi, GPS, navigācijas, videoreģistratori, navigācijas remonts, Gps remonts, videoreģistratoru remonts, LED spuldzes.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Litiņa, Litiņa Balvos, Grāmatnīca, Balvi, skolas piederumi, skolas piederumu tirdzniecība, skolas lietas, viss skolniekam, pildspalvas, burtnīcas, klades, zīmēšanas papīrs, zīmēšanas albums, grāmatas, grāmatu pasūtīšana, grāmatu tirdzniecība, grāmatu veikals, foto albumi, bilžu albumi, dāvanu iesaiņojamie materiāli, sveces,

Tantuki Production, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Apraksts:

Tantuki Production -  pieredzējusi VIDEO- AUDIO studija, kas veic augstu profesionālo darbību VIDEO reklāmas veidošanā, izgatavošanā. AUDIO reklāmas izgatavošanā, veidošanā, Profesionāla filmu ieskaņošanā, subtitrēšanā, dublāžā. Guntis Krivms Tantuki Production  VIDEO- AUDIO studijas vadītājs un galvenā veiksmes atslēga - personība un viņa unikālā balss, bez kuras vairs nespējam iedomāties ne TV3 pašreklāmas, ne TV seriālus, ne TV raidījumus, ne AUDIO- VIDEO reklāmas. Radoša sadarbība ikvienā  VIDEO- AUDIO reklāmas risinājumu radīšanā, elegantu klipu veidošanā.

Galvenā studijas darbošanās sfēras:

* Video reklāma, veidošana, izgatavošana;

* Audio reklāmas izgatavošana, veidošana;

* Profesionāla filmu ieskaņošana;

* TV šovi, TV raidījumi, TV produkti - filmēšana;

* Vadītājs, audio, video reklāmas guru  GUNTIS KRIVMS.

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

AmberBit, SIA, domēna reģistrēšanas serviss

Čiekurkalna 2.šķērslīnija 4 k.1-19, Rīga LV-1026
Apraksts: Domēna iegāde. Domēna reģistrācija, domēns. Oficiāla .eu, .lv un .lt pilna servisa reģistratūra – ātri reģistrē un ērti administrē savus domēna vārdus.

Fotogrāfs Raivo Sarelainens

Ošu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Kāzu fotogrāfs ✓ Studijas fotosesija ✓ Grūtnieču fotogrāfs ✓ Bērnu fotosesija ✓ Ģimenes fotogrāfs ✓ Portretu fotosesija ✓ Individuālās fotosesijas ✓ Jubileju un svinību fotogrāfs ✓ Vecmeitu ballītes fotosesija ✓ Izbraukuma fotosesija ✓ Reklāmas fotografēšana ✓ Priekšmetu fotogrāfs ✓ Pārtikas produktu fotografēšana ✓ Arhitektūras un ainavu fotografēšana ✓ Reportāžas fotografēšana ✓ Foto apstrāde

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kazas laukos, Skaistumkopšana, dabīgā kosmētika un personiskā aprūpe

"Lauki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Kazas laukos", kazas piena un Baldones dūņu dabīgā kosmētika, meistarklases ziepju izgatavošanā Dabīgās kosmētikas un ziepju ražošana mājās. Baldones dūņu kosmētika. Ziepju un kosmētikas meistarklases - mākslinieku darbnīca. Radīts ar mīlestību jūsu labsajūtai, skaistumam, burvībai!

Kur var nopirkt Latvijā Kazas Laukos produkciju: *Rīgā*

✓ Abekss, Ratslaukumā ✓ Rozes bode, Teātra 4; ✓ BURKA, K.Barona ielā 59/61; ✓ Zaļais Kalns, Mazā Nometņu ielā 32; ✓ Bodnīca, Miera ielā 19

*Baldonē*

✓ "Ziedu veikals", Rīgas ielā 67;

*Internetā*:

✓ kazaslaukos.lv, decocosmetics.lv, lieliskadavana.lv, fromme.lv, beziepakojuma.lv

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals

Liepājas 35 k.1, Rīga LV-1002
Apraksts:

Amerikas automašīnu rezerves daļu veikals.

Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.