Reklāmas, adresē Centrs

Drukāt

Breslava, SIA, Juvelierizstrādājumu veikals

Izsmalcināts juvelieru veikals Rīgā
Brīvības 90, Rīga LV-1001
Juvelierizstrādājumu veikals Rīgā, sudraba juvelierizstrādājumi, zelta juvelierizstrādājumi, sudraba rotaslietas, zelta rotaslietas, gredzeni, auskari, aproces, kuloni, kaklarotas, piespraudes u.c.juvelierizstrādājumi roku darbs, ekskluzīvas zelta rotaslietas, juvelierizstrādājumi ar pusdārgakmeņiem, pērļu rotaslietas,

Aptauju Centrs, SIA

Statistika, socioloģiskie un tirgus pētījumi
Lāčplēša 37, Rīga, LV-1011
Tikai aptaujas: iedzīvotāju, klientu, uzņēmumu vadītāju, lēmējpersonu, pircēju; darbinieku; socioloģiskās aptaujas; klausītāju, skatītāju, apmeklētāju tiešās intervijas, telefonintervijas, ielu intervijas, intervijas dzīvesvietās. Izmantojot: tiešās aptaujas, telefonaptaujas, interneta aptaujas, aptaujas pārdošanas,

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
rakstiskā tulkošana, rakstiskie tulkojumi, rakstveida tulkojums, rakstveida tulkošana, rediģēšana, reklāmas

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
VIVASAN produkcija. Ēteriskās eļļas no Šveices. Dabiskā kosmētika uz ēterisko eļļu bāzes. Bāzes kosmētiskās eļļas. Dabiskās matu krāsas. Dabīgie vitamīni. Augu valsts kosmētikas sērija kāju kopšanas līdzekļi. Šampūni problemātiskiem matiem. Eko mazgājamie līdzekļi. Dabiskā kosmētika no Šveices. Dabas līdzekļi ķermeņa kopšanai uz Argan eļļas

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Ziepju izgatavošana, gatavošana. Ziepju masa, bāze. Ziepju izejvielas. Ziepju formas. Ziepes. Šampūnu un dušas želeju, matu balzamu bāzes. Preces hobijiem. Izejvielas ziepju izgatavošanai. Ziepju formas, plastmasas formas, silikona formas. Ziepju krāsvielas. Ēteriskās eļļas. Bāzes eļļas. Ziepju masa. Ziepju aromāti un smaržvielu

Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociācija, biedrība

Pērses 14-8, Rīga, LV-1011
Informācija par poligrāfijas uzņēmumiem un to piedāvātajiem pakalpojumiem, uzņēmumu sadarbības koordinēšana, nozares eksperti, Žurnāls IESPIEDGRAFIKA, Drukas un mediju tehnoloģiju klasteris.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70-2, Rīga LV-1011
Digitālā druka, poligrāfija, tipogrāfija, tipogrāfijas vizītkartes, tipogrāfija Rīgā, tipogrāfija centrā, ātrā digitālā druka, dizains, dizaina izstrāde, maztirāžas druka, logo, logotipa izstrāde, maketēšana, kopēšana, pavairošana, lielformāta druka, kanvas izgatavošana, Roll-Up stendu izgatavošana. Kanvas, fotogrāmatas.

www.pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Informatīvie pakalpojumi

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Easy Solution, SIA

K.Barona 70, Rīga LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
K.Barona 70, Rīga, LV-1001
Apple serviss, apple remonts, ātrais iPhone remonts. iServiss.lv, iPhone remonts, IPod remonts, IPad remonts, Psp remonts, Macbook remonts, Xbox remonts, Xbox, Playstation remonts, mobilo telefonu remonts, datoru remonts, iPhone detaļas, iPod detaļas, iPad detaļas, iPhone aksesuāri, iPod aksesuāri, iPad aksesuāri, mobilo telefonu

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

RT kompānija, SIA, Mājas lapu izstrāde un SEO pakalpojumi

Lāčplēša 70, Rīga LV-1011
Apraksts: "RT Kompānija" SIA , mājas lapu un internata veikalu izstrāde Lāčplēša iela 70 , 2 stāvs, Rīga

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.