Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Kur var pasūtīt nestandarta izmēra matraci, matrači pēc pasūtījuma, matrači uz pasūtījuma, mīkstās mēbeles, kvalitatīvas mīkstās mēbeles, izturīgs matracis, kvalitatīvs matracis, pasūtīt matraci, ādas gultas, auduma gultas, kafejnīcu dīvāni, bāru dīvāni, dīvāni kafejnīcām, dīvāni bāriem, Latvijā ražoti dīvāni, ražots Latvijā, dizains,

Reklamis LV, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas

AA reklāma

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Reklāma: vides

Reklāmas māja, SIA

Kaivas 11, Rīga LV-1021
Reklāmas suvenīri

aplīmešana.lv, reklāmas birojs

Hospitāļu 5A, Rīga LV-1013
Reklāma uz auto, auto uzlīmes, auto reklāmdizains, automašīna ar reklāmu, auto ar reklāmām. Dizains, auto dizains. Uzlīmes uz auto. Auto plēves. Apgaismes reklāma. Gaismas vizuālā reklāma, gaismas baneri, gaismas kastes, āra reklāma, reklāma pie veikaliem, gaismas vitrāžas, gaismas logotipi. Reklāmas stendi. Gaismas izkārtnes. PVC baneri.
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.