Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Film Set, SIA

Slokas 191-55, Rīga, LV-1067
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas

Aģentūra VB Plus, SIA

Klijānu 8 - 4.st., 406, Rīga, LV-1013
Reklāmas pakalpojumi. Reklāmas aģentūra. Dizaina un teksta izstrāde, maketēšana, foto. Poligrāfijas darbu izgatavošana, akcijas un kampaņas, reklāma presē, vides reklāma, wEB dizains.

Damare, SIA

Garciema 29, Rīga, LV-1030

STS Group, SIA

Jūrmalas gatve 136, Rīga LV-1029
Reklāmas aģentūra, Reklāma, Vides reklāma, Poligrafija, Tipografija, Iepakojums, Vizuālā reklāma, Dizains, aploksnes, bukleti, buklets, digitala druka, digitaldruka, digitāldruka, digitālā druka, lielformāta druka, paškopējošas veidlapas, stendi, apdruka, auto apdruka, auto reklāma, autodizains. Reklāmas aģentūra, reklāma, PR, call
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.