Remonts, adresē Grīziņkalns

Drukāt
Banner 1050x80
1

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga, LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana
  • 1 Auto remonts, apkope
2

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE

  • 2 Auto remonts, apkope
ZL.LV iesaka

ANK Alliance, SIA

Krišjāņa Barona 130 k-9, Rīga, LV-1012
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar benzīna un dīzeļa dzinēju remontu - vieglajiem auto, komerctransportam, kravas transportam un lauksaimniecības tehnikai. Dzinēja lokālais un kapitālais remonts. Dzinēja bloka kloķvārpstas sēdvietu remonts, gilzēšana, honēšana, slīpēšana, kloķvārpstas remonts, dzinēja galvas remonts. Dzinēja galvas sprauslu vietu remonts, vadīklu nomaiņa, vārstu noslīpēšana. Garantija uz paveiktajiem darbiem. Remontējam : Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daf, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Man, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, Scania, Bobcat, Caterpillar, JCB, Isuzu, Komatsu, Liebherr, Neoplan, Daewoo markas dzinējus.

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Skursteņu serviss, SIA

Jāņa Asara 6A, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Ecotrend, SIA

Jāņa Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

ZL.LV iesaka

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

Krišjāņa Barona 130 k-2, Rīga, LV-1012
Par SIA "Aktivserviss":

Esam autorizēts Electrolux grupas ražotās sadzīves tehnikas serviss, kas sekmīgi darbojas jau 8 gadus. Remontējam sadzīves tehniku un sniedzam profesionālas konsultācijas. 2005. un 2006. gadā esam ieguvuši diplomus, kā labākā Electrolux servisa firma. Mums ir profesionāli augsti kvalificēti inženieri-tehniķi, kuri katru gadu papildina savas zināšanas par jaunāko tehniku un tehnoloģijām dažādos kursos, semināros un apmācībās. Pie mums pieejami arī oriģināli aksesuāri, kas nepieciešami tehnikas ekspluatācijai un modernizācijai, un detaļas komplektācijai. Veicam garantijas un pēcgarantijas remontus ledusskapjiem, veļas un trauku mazgāšanas mašīnām, veļas žāvētājiem, elektro plītīm, gatavošanas virsmām, mikroviļņu krāsnīm, tvaiku nosūcējiem, putekļu sūcējiem, kafijas aparātiem, virtuves kombainiem un citai mazajai sadzīves tehnikai. AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, ELEKTROHELIOS, ARTHUR MARTIN, ASKO, BAUKNECHT, BENDIX, EUROCLEAN, NILFISK, JUNO, ROSENLEW, HUSQVARNA, VOLTA, ZANKER, PRIVILEG, MENALUX, DOMETIC, LUX, REX - ELECTROLUX, VOSS - ELECTROLUX, SMEG, FALMEC, ELUX , FAGOR, DE DIETRICH. Apkalpojam kā fiziskas, tā arī juridiskas personas Rīgā un tās reģionā. Veicam remontus savā darbnīcā un izbraucam arī pie klientiem.

BTS Road, SIA

Dārzaugļu 6, Rīga LV-1012
Darbības veidi: ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Līniju krāsošana uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana

Blessed Steel, SIA, Slidu asināšana

Brīvības 180A, Rīga, LV-1012
Slidu serviss "Blessed Steel" piedāvā:: ✓ Asināšana (standarta un trapeces); ✓ Slidzābaku formēšana (standarta un individuāla); ✓ Kniedēšana; ✓ Asmeņu turētāju maiņa; ✓ Asmeņu taisnošana; ✓ Asmeņu profila (atspēriena laukuma) izveide; ✓ Konsultācija.

ArcHouse, SIA

Krišjāņa Barona 137 - 56, Rīga, LV-1012
Par uzņēmumu:

SIA "ArcHouse" piedāvā veikt ēku daļu pārbūvi, t.i., pagraba pārseguma pastiprināšanu, telpu pārbūvi, balkonu pārbūvi, un citu ēkā nesošo konstrukciju pastiprināšanu. Uzņēmums papildus veic privātmāju būvniecību, fasādes siltināšanu, fasāžu renovāciju un dažāda veida iekšdarbus.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

Hydrokapillar Tech, SIA, Zemas temperatūras ūdens kapilāru apkures/dzesēšanas sistēma, siltumsūkņi, saules paneļi

Brīvības 158, Rīga LV-1012
Piedāvājums un sistēmas risinājumi: ✓ Apkures sistēma ✓ Dzesēšanas sistēma ✓ Konvekcijas ierīces ✓ Ģeotermālais kontūrs ar kapilāru platēm ✓ Gandrīz nulles enerģijas ēku (gNEĒ) risinājumi Apraksts:

Mēs piedāvājam īpaši energoefektīvu un inovatīvu, starojuma ūdenskapilāru apkures un dzesēšanas sistēmu HYDROKAPILLARE® - no sistēmas projektēšanas līdz tās uzstādīšanai un apkalpošanai. HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas komponenti tiek ražoti mūsu rūpnīcā Latvijā. Mēs meklējam HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas izplatītājus Latvijā, ES un citās valstīs! Videi draudzīgs, unikāls risinājums, kas samazina apkures un dzesēšanas rēķinus un nodrošina lielisku komfortu visos gadalaikos. HYDROKAPILLARE® ir zemas temperatūras (+25-32C) apkures sistēma, ko var pielāgot ēkas arhitektoniskajiem risinājumiem un izmantot dažādās funkcionālās kombinācijās: tikai apkure, tikai dzesēšana vai apkure un dzesēšana vienā sistēmā. Pateicoties vienmērīgai gaisa plūsmai un minimālai putekļu un mikroorganismu kustībai telpā, tā ir piemērota apkures un dzesēšanas sistēma cilvēkiem, kas slimo ar elpceļu un alerģiskām slimībām. HYDROKAPILLARE® sistēma ir īpaši efektīva kombinācijā ar siltumsūkņiem kā enerģijas avotu, taču to var pieslēgt arī citiem avotiem. Kapilāros siltummaiņus var izmantot arī saules paneļu dzesēšanai, kā ģeotermālos kontūrus, kā enerģijas uzkrāšanas risinājumu utt. Mēs esam oficiālais ekskluzīvais ARISTON siltumsūkņu izplatītājs Latvijā!

Baltaks serviss

Tallinas 57, Rīga, LV-1012
Diennakts sadzīves tehnikas remonts , sadzīves tehnikas remonts , diennakts remonts , veļasmašīnu remonts , , veļasmašīnu remonts , veļas mašīnu remonts gāzes plīts remonts , tvaika nosūcēju remonts , profesionālās

Autovieta Grupa, SIA

Krišjāņa Barona 136, Rīga LV-1012
BMW ritošās daļas remonts . BMW ātrumkārbu remonts ., BMW bremžu remonts , bremžu sistēmas remonts , bremžu stends. BMW dzinēju remonts .

2 velo, darbnīca - veikals

Pērnavas 25, Rīga, LV-1012
Velosipēdu remonts , second hand velosipēdu veikals, velosipēdu uzpirkšana, bērnu ratu remonts , ritenīšu, remonts , bērnu velosipēdi, velosipēdu apkope.

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
VILLEROY BOCH, HUPPE, GUSTAVSBERG podu apkope, klozetpodu apkope, WC remonts , podu remonts , klozetpodu, remonts .

Rodain, SIA

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Virsmas remonts , elektriskās un gāzes, čuguna, elektrisko, plīts serviss., Trauku mazgājamās mašīnas remonts . Profesionālas siltumiekārtu remonts .

EG Profils, SIA

Zemitāna 2B - 213, Rīga, LV-1012
Ēku būvniecība, remonts , renovācija, koka ēku restaurācija, ēkas koka karkasa būvniecība, jumta karkasa, virtuvēm, betona virsmas vannas istabām, pulēta betona virsmas, interjeru izbūve, interjera apdare, grīdu remonts

Šarnīra, SIA

Meistaru 10, Rīga, LV-1050
Dzīvokļa remonts un renovācija. Ēku siltināšana un konsultācijas energoefektivitātes sasniegšanā., Ēkas fasādes remonts vēsturiskām un jaunbūvētām ēkām.